IPBIPB

Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

> problem z nickiem 2, Kilku Zipperów
Zipper
post 13:32, 11 11 2003
Post #1

Leutnant
Ikona Grupy

Grupa: Użytkownicy
Nr użytkownika: 25

o pardon za nowy temat ale ktos skasowal moj wczesniejszy (pozdro dok) biggrin.gif
widac swiat ma 3 zipperow ;/ ja ;d ten co byl wczesniej i nowy !!! z klanu UA
wie ktos jak zalaczyc skrina bo mam
ps 2
lookajcie na te strone
KLIK
Go to the top of the page

+Quote Post
2 Stron V   1 2 >  
Start new topic
Odpowiedzi (1 - 19)
hxs
post 16:51, 11 11 2003
Post #2

Oberschutze
Ikona Grupy

Grupa: Użytkownicy pbm
Nr użytkownika: 406

Zipper i po co zakladasz ten topic? Co chesz osiagnac? wpisz sobie w gg Wyszukaj Slash, Zipper itp a ci szczeka opadnie. Nie rozumiem po co ten topic... Zmien se nicka jak ci przeszkadza, to ze sa 3 Zippery ba jest ich nawet 100 dry.gif

+Quote Post
r33tosław
post 17:01, 11 11 2003
Post #3

Feldwebel
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 390

Dokladnie... Juz dwa razy tlumaczylem ci w twoim poprzednim watku, ze nie ma sensu sie wyzlaszczac, ze ktos wybral sobie tak samo nieoryginalny pseudonim jak ty... Na GG znalazlo mi ~548509093 Zipperow, na ICQ drugie tyle. Ja np. jestem jedyny w swoim rodzaju i gdybym spotkal drugiego r33tosława, to moglbym sie dopiero gniewac...

Ktos zaproponowal ci zmiane nicka na Cipper - mi sie podoba, no i nikt nie zechce cie juz wtedy nasladowac wink.gif

+Quote Post
Thoro
post 17:06, 11 11 2003
Post #4

Major
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 519

Tak prawde mowiac jak kilka dni temu zglosil sie do mnie zipper bylem przekonany ze to ty. Zapytalem sie goscia czy to ten zippper co pisuje na forum et, ale otrzyalem odpowiedz negatywna. Co oczeujesz zebym zrobil?? Mam kazac Zipperowi z mojego klanu zmienic nick?? Moze to on wymyslil pierwszy tego nicka. Nic na to nikt nie poradzi. Mozesz najwyzej porozmawiac z tamtym gosciem (jego gg jest na stronie), ale nie sadze zeby chcial zmienic swojego nicka. Ja bym swojego nie zmienil.

+Quote Post
nemroth
post 17:32, 11 11 2003
Post #5

Leutnant
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 448

wymysl sobie jakis orginalny nick albo pogadaj z wszystkimi Zipperami tego swiata moze cos to da tongue.gif

+Quote Post
Zipper
post 17:55, 11 11 2003
Post #6

Leutnant
Ikona Grupy

jestescie bystrzy jak woda w klozecie
wiem ze jest 100 zippow na gg ale byl 1 w et

+Quote Post
nemroth
post 18:06, 11 11 2003
Post #7

Leutnant
Ikona Grupy

ahh jakie to bylo tworcze tongue.gif powiem Ci tyle albo sie tym przestaniesz przejmowac albo 2 opcja bardziej brutalna zmienisz nicka albo tesh 3 chyba najlepsza i najmniej stresowa znajdz sobie klan biggrin.gif

+Quote Post
Thoro
post 18:07, 11 11 2003
Post #8

Major
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 519

Ale pytam sie jeszcze raz. Skad wiesz ze koles nie gral z takim nickiem w ET wczesniej niz ty?? Moze sie mijaliscie na serwach?? To ze nie pisze na forum nie oznacza ze nie gral wczesniej w ET.

+Quote Post
hxs
post 18:43, 11 11 2003
Post #9

Oberschutze
Ikona Grupy

QUOTE (Zipper @ 15:55, 11 11 2003)
jestescie bystrzy jak woda w klozecie
wiem ze jest 100 zippow na gg ale byl 1 w et

Ale pokemon imo
Wiesz ja wczesniej gralem jako Slash PL, ale za duzo slashow spotkalem w et i dlatego zmienilem nicka na Hxs. I jeszcze ani w gg ani w eye i na zadnym serwie nie spotkalem Hxs a ten nick bardzo przypadl mi do gustu. Moze i ty zmienisz...

+Quote Post
r33tosław
post 19:05, 11 11 2003
Post #10

Feldwebel
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 390

Na ICQ znalazlo mi 14 hxsow. Uwazam, ze powinienes niezwlocznie skontaktowac sie z kazdym z nich i namowic ich do zmiany nickow.

+Quote Post
EmbeZZlemEnt
post 19:13, 11 11 2003
Post #11

Leutnant
Ikona Grupy

Grupa: ProPlay0r
Nr użytkownika: 528

Hmm wasz problem mnie rozsmiesza :] W sumie ja od zawsze mialem taka sama xywe i caly czas jade na tych samcyh dwoch ksywach i naprawde nie widzialem, zeby ktokolwiek mial podobna. raz zdarzylo sie ze pjawil sie delikfent z moja xywa [polak jakis blazen] to kolesiowi zalatwilem bana, ale to byl naprawde sporadyczny przydek i wynikajacy bardziej z faktu, iz ktos chcial mi dociac biggrin.gif

Na twoim miejscu zmienilbym ksywe na jakas orginalna i wyrobil sobie dobra opinnie

+Quote Post
nemroth
post 19:14, 11 11 2003
Post #12

Leutnant
Ikona Grupy

a moze dacie sobie cyferki przy nickach smile.gif
Hxs1
Hxs2
itd smile.gif

+Quote Post
hxs
post 19:33, 11 11 2003
Post #13

Oberschutze
Ikona Grupy

Nie no to nie dopuszczalne.... CHyba zaloze nowy topic

"14 Hxs pomocy !!!"

Lol hehe ale to i tak malo biggrin.gif

+Quote Post
Ghost
post 20:10, 11 11 2003
Post #14

Feldwebel
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 539

Boshe... Zipper, czego ty oczekujesz? Że wejdziemy do pokoi tych wszystkich Zipperów na świecie z kałaszami i zrobimi rzeźnię? Zmień nick, i tyle...

P.S.
Uprzejmię proszę o zamknięcie tego tematu.

P.S.2
Nie wiem czy wiesz Zipper, ale jest taka platformówka "Zipper" o świerszczu porażającym elektrycznością. Toż to skandal! Infogrames bezczelie zjarzało na to forum i zerżnęło od ciebie xywkę!!

+Quote Post
DaBi
post 22:20, 11 11 2003
Post #15

Hauptmann
Ikona Grupy

Grupa: Moderatorzy
Nr użytkownika: 19

Ja tam nie miałem z nickem nigdy kłopotu jak do tej pory. Od czasów PRL i początków "kariery" gracza ( bo takiej nie miałem nigdy i nadal pozostalem na poziomie niskim) miałem nick DaBi ( który notabene wymawia się nieco inaczej wink.gif )

Później postanowilem zmienić na nicka bo uznałem ze po co mają mnie ludzie kojarzyć ze starą działalnością. I powstał WitchHunter oraz niekiedy wykorzystywany fake Lowca_czarownic.
I nigdy nie było kłopotów nawet kiedyś sprawdzałem sobie yawnem czy nie są w użyciu oba te nicki gdzieś przez kogoś ale okazało się , ze nie. Chyba tylko ja miałem takie pomysły wink.gif
Można sobie naprawdę wymyślić coś originalnego i przyjemnego nie jest to kłopot.
A co do odróżnienia to chyba nie jest to kłopot skoro jeden z Was jest w klanie.
Nie poradzi się nic na to a zakładnia topiców w tym celu jest bezsensowne. Bo co my niby mamy zrobić? dry.gif

Myślę że topic chyba nadaje się do zamkniecia ale sporo ich ostatnio usunięto i zamknieto wiec zostawie go w spokoju może coś ktoś ciekawego napisze.

+Quote Post
Zipper
post 23:29, 12 11 2003
Post #16

Leutnant
Ikona Grupy

buahhaha thoro to zes mnei rozwalil pół sceny rtcw wie i moze zaswiadczyc ze gram od 2 lat a ty wmawiaszmi ze ono gra dluzej odemnie no jak to czytalem to lezalem na ziemi ze smeichu ty w wolfa grasz od wczoraj i myslisz ze pozjadales wszystkie rozumy pier**** zaraz ;/

+Quote Post
resq
post 23:45, 12 11 2003
Post #17

Feldwebel
Ikona Grupy

Grupa: Half ProPlay0r
Nr użytkownika: 522

ciekawe czy po zamknięciu bądź usunięciu tego tematu przez moda przyjdzie "problem z nickiem 3" ??
może trylogia będzie?

+Quote Post
Go��_professor.x
post 23:47, 12 11 2003
Post #18

Goście

Rozumiem co masz na mysli zipper, sam juz widzialem paru profesorkow x..
Tak czy inaczej nic na to nie poradzisz, ze on sobie takiego nicka wybral, skoro rozmowa nic nie dala, to na tym sie koncza twoje mozliwosci.
Proponuje ci zostawic te sprawe w spokoju i tak nic nie wskurasz, a na pewno nic nie osiagniesz na tym forum. Skoro jestes na tej scenie od 2 lat to napewno ta "polowa sceny", o ktorej mowisz, wie kim jestes.
Sam gram jakies 12 razy krocej od ciebie, ale juz wiem, ze niejaki Angel jest uznawany za generalnego masakratora. Mimo to jest cala masa Angelow na ffa, czy on ma im to za zle?

+Quote Post
LostGirl
post 0:09, 13 11 2003
Post #19

Feldwebel
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 13

W q3 byly 2 lostgirl i nie bylo zadnej zadymy z tego powodu bo ja mialam xywe rozowofioletowa, a ona rozowo czarna biggrin.gif

+Quote Post
LOKI 65t
post 0:26, 13 11 2003
Post #20

Leutnant
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 330

QUOTE (LostGirl @ 22:09, 12 11 2003)
W q3 byly 2 lostgirl i nie bylo zadnej zadymy z tego powodu bo ja mialam xywe rozowofioletowa, a ona rozowo czarna biggrin.gif

Czarujace. laugh.gif

Gdzies tam pewnie lata cale stado Lokich , zwlaszcza w krajach polnocnej czesci kontynentu. I co z tego ? Zaloze sie zaden nie ma takich barw czy tagu co ja i jest ok.

Topic ze pojawil sie gosc z identyko imieniem, barwami i mi zaczyna solidnie psuc opinie - to jeszcze by uszlo. Ale thread na temat "kolo sie nazywa prawie tak jak ja" ? Badzmy powazni.

+Quote Post

2 Stron V   1 2 >
Closed TopicStart new topic
1 Użytkowników czyta ten temat (1 Gości i 0 Anonimowych użytkowników)
0 Zarejestrowanych:

Wersja Lo-Fi