IPBIPB

Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

> Pytanko
Dezo
post 13:24, 6 07 2007
Post #1

Schutze

Grupa: Użytkownicy
Nr użytkownika: 8275

Cześć jestem tu nowy i mam pytanie związane z ET... Między innymi chciałbym zapytać jak zapisać gwiazdki w rangach w ET... Np. mam 3 gwiazdki w randze "Broń Lekka" i gdy wyjdę z danego serwera mi się usuwają, jak je zapisać żebym miał je na np. innym serwerze? proszę o pomoc... Z góry dzięki... thumbsup.gif
Go to the top of the page

+Quote Post

Start new topic
Odpowiedzi (1 - 3)
r!der
post 13:34, 6 07 2007
Post #2

Gefreiter
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 7472

CYTAT(Dezo @ 13:24, 6 07 2007) *
Cześć jestem tu nowy i mam pytanie związane z ET... Między innymi chciałbym zapytać jak zapisać gwiazdki w rangach w ET... Np. mam 3 gwiazdki w randze "Broń Lekka" i gdy wyjdę z danego serwera mi się usuwają, jak je zapisać żebym miał je na np. innym serwerze? proszę o pomoc... Z góry dzięki... thumbsup.gif
nie ma czegos takiego kazdy server jest innym serverm wiec jaest tak jak by nowa gra po kazdejmapie ci sie kasuje wszystko chyba ze grasz campanie to ti sie kasuje po campani

+Quote Post
BoromiReK
post 13:55, 6 07 2007
Post #3

Feldwebel
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 7881

CYTAT(Dezo @ 13:24, 6 07 2007) *

Wejdz na server z XP savem .
Tam jdynie sie zapisuja towje umiejetnosci i ranga .

+Quote Post
SPIDIvonMARDER
post 18:14, 6 07 2007
Post #4

Major
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 7078

Są jeszcze serwery, gdzie automatycznie, od początku masz konkretne umiejętności rozwinięte na maksa(najczęściej wszystkie).

+Quote Post

Reply to this topicStart new topic
1 Użytkowników czyta ten temat (1 Gości i 0 Anonimowych użytkowników)
0 Zarejestrowanych:

Wersja Lo-Fi