0:35, 13 11 2003
|
|
|
Feldwebel Grupa: Użytkownicy Postów: 52 Dołączył: 5-10-2003 Nr użytkownika: 390 |
Witam!
Po kilku godzinkach spedzonych na grze w ET postanowilem splodzic kolejnego posta, ktory traktuje o zachowaniu i elemencie pojawiajacym sie na serwerach ET, preznie utwierdzajacym mnie w przekonaniu, ze 70% populacji nadaje sie do natychmiastowego odstrzalu irl. Jak juz cos pisze, to pisze, zeby osiagnac jakis tam efekt i w takich wypadkach bez podawania imion sie nie obedzie. Z reszta jesli ktos, kogo imie nie bez powodu wymieniam w swoim poscie, nie wstydzil sie powiedziec czegos, czym zasluzyl sobie na taki zaszczyt, to czego ja mam sie wstydzic? Ale do rzeczy... Nie pierwszy raz spotkalem na serwerze gracza skrywajacego swoja ksenofobiczna tozsamosc pod nickiem ''Osvald von Kariotyp'' i nie pierwszy raz zostalem niemile zaskoczony przez jego zachowanie (pamietam jak kiedys wykrzykiwal jakies pro-nazi hasla). Jak to zwykle bywa w przypadku niedoswiadczonych graczy, zwanych przez niektorych warzywami, Osvald rzucal miesem w czyjas strone i ogolnie plakal, bo ktos wedlug niego uzywal jakichs cheatow... Ja, jak to zwykle robie, zaczalem delikwenta wysmiewac, po kazdej smierci posadzajac go o cheaty. Na efekt nie trzeba bylo dlugo czekac, w ruch poszly wyzwiska - jude, ty p...ony zydzie, zydku itp. itd. Mysle, ze dalsze komentarze i wyjasnienia sa zbedne... Czy najlepsza terapia bylby ''odpoczynek'' od gier zwiazanych z tematyka II Wojny Swiatowej, w tym ET? : |
|
|
|
![]() |
0:47, 13 11 2003
|
|
|
Leutnant Grupa: Użytkownicy Postów: 165 Dołączył: 28-09-2003 Nr użytkownika: 330 |
Oj nie przesadzajmy. Faktycznie jak mozna grac szkopami w czasach WW2 to od razu budza sie jedne skojarzenia , zboczona ciekawosc a z czasem wyimaginowana przynaleznosc do rasy panow, elitarnych oddzialow SS i kto wie czego jeszcze. Ale ja osobiscie jak narazie spotkalem sie raz z takim szajbusem - wiec zjawisko dosc sporadyczne i o marginalnym znaczeniu. Na mnie bardziej podzialaly filmy z lekcji historii gdzie alianci w odbitych obozach zaglady spychaczami musieli przesuwac stosy trupow , gdzie w piecach majaczyly czaszki dzieci posrod kilogramow popiolu czy magazyny wypelnione damskimi torebkami , okularami itd.
I faktycznie wole grac allies zeby kosic szkopow , jak gram w axis to z reguly engiem - bo grac fieldem na battery nie mialbym sumienia.... Tak wlasciwie odpoczynek od ET przydalby sie kazdemu - bo gra tak strasznie wciaga ze zapominamy o ekhm innych grach tudziez rzeczach wazniejszych. Ale tak nie wiecej jak 4 dni. |
|
|
|
1:54, 13 11 2003
|
|
|
Feldwebel Grupa: ProPlay0r Postów: 96 Dołączył: 30-09-2003 Nr użytkownika: 343 |
A mi wisi kim gram, bo to jest głupia gra komputerowa a nie jakiś symulator życia. Jedyne, o co chodzi, to czerpać z tego przyjemność i relaksować się (co niestety nie zawsze wychodzi i wtedy się wkurzam
|
|
|
|
| Go��_POP |
2:38, 13 11 2003
|
||
|
Goście |
pozostawie to bez komentarza... |
||
|
|
|||
9:20, 13 11 2003
|
|
|
Hauptmann Grupa: ProPlay0r Postów: 204 Dołączył: 16-10-2003 Nr użytkownika: 499 |
Dlaczego żydzi nie brali udziału w II wojnie światowej ?????
Bo byli na jakimś obozie |
|
|
|
10:12, 13 11 2003
|
|
|
Leutnant Grupa: Użytkownicy Postów: 100 Dołączył: 18-08-2003 Nr użytkownika: 108 |
Hipokryzja i dwulicowosc co niektorych jest porazajaca :/ Na forum pelna kulturka, elekowencja itp. itd. a w grze "bede kampil na ciebie przy spawnie szmato - w domu staremu loda... " itp. itd. Nie ja bylem Twoim oponentem w grze, ale jak juz na forum tak ladnie piszesz to i w grze sie tak zachowuj, a debili poprostu olewaj :/
|
|
|
|
11:08, 13 11 2003
|
|
|
Feldwebel Grupa: Użytkownicy pbm Postów: 50 Dołączył: 20-09-2003 Skąd: Łaziska Górne Nr użytkownika: 264 |
eeeeeeeeeee ta m jacy rasiści
|
|
|
|
11:22, 13 11 2003
|
|
|
Feldwebel Grupa: Użytkownicy Postów: 52 Dołączył: 5-10-2003 Nr użytkownika: 390 |
Hipokryzja i dwulicowosc co niektorych jest porazajaca :/
To do mnie odpowiedz byla? Nie przypominam sobie, zebym kiedykolwiek w ten sposob sie zachowywal i do kogos mowil:"bede kampil na ciebie przy spawnie szmato - w domu staremu loda...". Nie ten poziom, moze po prostu utknela ci w glowie wypowiedz kolegi z podworka. Jesli masz screenshoty z tym tekstem (ktorego nie napisalem), to milo by bylo, gdybys je nam udostepnil... Jesli nie masz, to nie zmyslaj. |
|
|
|
11:37, 13 11 2003
|
|
|
Leutnant Grupa: Użytkownicy Postów: 100 Dołączył: 18-08-2003 Nr użytkownika: 108 |
Nie mam screenow, bo mnie malo obchodza takie pyskowki. Sam nawet jak mi ktos ubliza to nie odpowiadam. Uznaje zasade nie wdawaj sie w dyskusje z idiota, bo pozniej ciezko odroznic kto jest kto. Akurat Twoje pelne "kultury odpowiedzi" mi utkwily w glowie, bo na forum zawsze grzecznie i kulturalnie piszesz :) Byc moze troche wypaczylem cytaty, ale z prostegop powodu niezbyt zwracam uwage na takie rzeczy jak gram. Jednak jesli twierdzisz, ze to nie Ty w tak elokwentny sposob odpowiadales panu Oswaldowi to spox, big sorry za pomylke heh :/
|
|
|
|
11:55, 13 11 2003
|
|||
|
Feldwebel Grupa: Użytkownicy Postów: 73 Dołączył: 26-10-2003 Nr użytkownika: 575 |
Dokladnie to samo zauwazylem. A nawiazujac do tematu to sprawa rasistow i innych odmiencow to jest normalka jesli chodzi o gry z WW2. Niektorzy czespia z tego przyjemnosc nie na poziomie samej gry ale ich mentalnosci. Poprostu im sie wydaje ze naprawde zabijaja tych aliantow i ze dzieki temu 'rasa panow' rosnie w sile. Jednakze jest to problem ktorego nie rozwiazemy w prosty sposob. Jedyne co mozemy to nie zwracac uwagi i grac sobie dalej a jesli gosc naprawde sie nam uprzyksza to poprostu go skikowac. Ja sam mialem kiedys taki problem ale nie wdalem sie w zadna gadke i gosc zrezygnowal po jakims czasie widzac ze nikt na niego nie reaguje. Taki jest moj pomysl. |
||
|
|
|||
13:49, 13 11 2003
|
|
|
Jednak jesli twierdzisz, ze to nie Ty w tak elokwentny sposob odpowiadales panu Oswaldowi to spox, big sorry za pomylke heh :/
Nie pamietam juz _dokladnie_, o czym sobie z Osvaldem radosnie czatowalismy w ET, ale rzeczywiscie jakis tam tekst, ktory mozna by bylo uznac za obrazliwy, z moich ust (palcow?) padl... Chociaz na pewno nie taki, jak ty przytoczyles na forum. Tutaj sie brzydko nie wyrazam, bo nie mam powodu. W grze natomiast, jak rozmawiam z czlowiekiem na poziomie Osvalda, musze niestety znizyc sie do jego poziomu, zeby mnie zrozumial. |
|
|
|
14:09, 13 11 2003
|
|
|
Hauptmann Grupa: ProPlay0r Postów: 204 Dołączył: 16-10-2003 Nr użytkownika: 499 |
Kolejne rozmówki z dupy , kazdy udaje świętego
Poczytajcie sobie topic o cziterach , tam też co niektórzy udawali świętoszków a na banliście znaleźli się skąd ??? Kazdy jak się wkurzy a ma zły dzień rzuca mięchem , jeżeli ktoś wypisuje na serwerze jakieś rasistowskie teksty to gówno mnie to obchodzi bo mam to w dupie , juz którys raz to piszę gra jest darmowa i przewinie się przez tą scenę różny element , już gorszą rzeczą dla mnie jest ogladanie Leppera w telewizji , tym się przejmujcie ?? . |
|
|
|
14:11, 13 11 2003
|
|
|
Gefreiter Grupa: Użytkownicy Postów: 42 Dołączył: 16-10-2003 Nr użytkownika: 493 |
Wenn ist das Nunstuck|git und Slotemeyer. Ja! Bierhund das Oder|die Flippenwaldt gerspudt. Ah! |
|
|
|
19:26, 13 11 2003
|
|
|
Feldwebel Grupa: Użytkownicy pbm Postów: 76 Dołączył: 21-10-2003 Skąd: poproszę inny zestaw pytań... Nr użytkownika: 539 |
O.K., żadni z nas faszyści. ET to gra, fikcja. Ja z początku miałem pewne rozterki patrioryczne gdy grałem w axisie, ale przeszło mi kiedy dostałem 4 razy z pf'a - wtedy ten gostek posmakował moich wspaniałych pocisków ze stena
P.S. A tu taki oryginalny, propagandowy tekst: Komunikat OberKomando der Werchmacht: Nasze wojska zwycięsko cofają się. Rosjanie w popłochu biegną za nimi. |
|
|
|
19:39, 13 11 2003
|
|
|
Ale mi nie chodzilo o to, ze wszyscy grajacy w ET maja w glowie nawalone (a przewaznie ci, co graja w Axis) : Przeciez to tylko gra... Chcialem tylko zwrocic uwage na konkretna osobe.
Ja np. bardziej w Axis lubie grac, bo bardziej podobaja mi sie dzwieki wydawane przez mp40... |
|
|
|
0:20, 14 11 2003
|
|
|
Feldwebel Grupa: Użytkownicy pbm Postów: 88 Dołączył: 6-09-2003 Nr użytkownika: 193 |
Hehehe
P.S. Nie patrz na moje zdjęcie w podpisie |
|
|
|
0:34, 14 11 2003
|
|
|
Feldwebel Grupa: Użytkownicy pbm Postów: 88 Dołączył: 6-09-2003 Nr użytkownika: 193 |
A i jeszcze jedno- nie kłuć sie z takimi, bo co inteligentniejsi zacytują Ci Hitlera: "Kiedy wytykają nam naszą nietolerancję, z dumą przyznajemy się do niej..."- tak to chyba leciało
|
|
|
|
1:37, 14 11 2003
|
|
|
Gefreiter Grupa: Użytkownicy Postów: 28 Dołączył: 6-10-2003 Nr użytkownika: 392 |
Podobają mi się szczególnie niektóre wypowiedzi w sprawie rasizmu, tolerancji. Haha, jak to pięknie i ślicznie brzmi. Niektórzy z was powinni zostać po prostu kanonizowani. Panowie, mieszkacie sobie w przemiłym kraju, gdzie 99,99% populacji to biali, mili (sic!) ludzie. Ale zapewniam was, że gdybyście pomieszkali sobie troszkę np. na głębokim zachodzie (czytaj USA), głębokim południu (czytaj RPA) czy innym landzie gdzie mieszkają murzyni, portorykańczycy to zapewniam że nie jeden z was stałby się się megarasistowsko nastawionym kolesiem. Jakbyś jeden z drugim zobaczył co oni robią, jak się zachowują i generalnie żyją to byś po prostu wymiękł (oczywiście nie mogę generealizować bo wyjatki tak jak wszędzie istnieją). Więc proszę nie wyciskajcie mi łez z oczu waszą tolerancją. Bo wy murzyna czy innego latynosa to widzieliście ewentualnie na filmie świeżutko ściągniętym jeszcze ze 4 tygodnie przed oficjalną premierą. I broń boże nie jestem żadnym rasistą ani antysemitą. Żeby mnie tu ktoś zaraz nie posądzał hehe. Troszkę trzeba przeżyć i doświadczyć a potem pieprzyć głupoty o wysranej z dupy tolerancji która nigdy w rzeczywistości nie była wystawiona na próbę.
PS. Spodziewam się gorącej dyskusji z obelgami włącznie. Ale spoko - podołam. Pozdro |
|
|
|
3:49, 14 11 2003
|
|||
|
Hauptmann Grupa: ProPlay0r Postów: 220 Dołączył: 12-09-2003 Nr użytkownika: 210 |
yhyhy... AH: my dog's got no nose Sold: how does he smell? AH: awful btw... mam ziomka mulata... niejedno wino mysmy... w ogole caly ten topic polega na uogolnieniach i uproszczeniach... |
||
|
|
|||
10:51, 14 11 2003
|
|||
|
Gefreiter Grupa: Użytkownicy Postów: 28 Dołączył: 6-10-2003 Nr użytkownika: 392 |
Przeciez pisałem że nie wszyscy i są wyjątki |
||
|
|
|||
![]() ![]() |
| Wersja Lo-Fi |