| Go��_Guest |
20:49, 4 08 2003
|
|
Goście |
Hejka,
Mam taki maly problemik Moja konfiguracja to Athlon XP 1700+ 256RAM DDR GeForce 2 Mx400 stałka w sieci osiedlowej. Z gory dziekuje za pomoc |
|
|
|
![]() |
1:17, 5 08 2003
|
|
|
Gefreiter Grupa: Użytkownicy Postów: 37 Dołączył: 25-07-2003 Nr użytkownika: 36 |
GUest odpal wolfa, wylacz punkbustera -- > masz gow opcjach. Nastepnie zamknij wolfa, uruchom go ponownie i zalacz spowrotem punkbustera
|
|
|
|
| Go��_Gość_kutkus |
14:51, 18 08 2003
|
|
Goście |
heh.
Czy moze mi ktos wytlumaczyc o co chodzi. Czasami jak sie lacze to wyskakuje mi informacja ze cdkey vaild i cos tam jeszcze. z tego co wiem nie ma jako takiego cd keya. o co biega no i jeszzce jedno. mam dsl ping na ogol 35 ale czesto tak mam no dzisiaj niewazne do jakiego serva sie polacze w momecie jak limbo sie zaladuje wybiore sobie klase i daje ok wywala mnie i unknow reson czy cos takiego.jaka moze byc przyczyna. |
|
|
|
| Go��_/17/Aluu |
22:40, 18 08 2003
|
|
Goście |
bla bla bla progamistyczny belkot na temat ET i pochodzeni od RTCW jak ktos sie chce zaglebiac
Jezeli cos takiego ci wyskakuje mozesz : 1) poczekac, po pewnym czasie samo minie 2) mozesz zmienic serwer, czasami pomaga, choc mialem sytuacje gdzie nie moglem na zaden serwer wejsc, wszedzie to samo, invalid cdkey 3) mozesz wyjsc z ET i wejsc do katalogu etmain w twoim katalogu z gra i skasowac plik "etkey", przy nastepnej probie powinno juz nie byc problemu z kluczem Jak jednak nie pomoglo operacje powtorzyc. |
|
|
|
15:01, 19 08 2003
|
|
|
Gefreiter Grupa: Użytkownicy Postów: 37 Dołączył: 25-07-2003 Nr użytkownika: 36 |
gosc chyba chodzi o to tez mialem z tym problem
http://www.board.enemyterritory.pl/index.p...act=ST&f=1&t=55 |
|
|
|
11:03, 13 11 2003
|
|
|
Gefreiter Grupa: Użytkownicy pbm Postów: 27 Dołączył: 2-09-2003 Nr użytkownika: 170 |
jak wchodze na niektore serwery to sie drze: valid cdkey not reaching GuidAuth Server, co sie dzieje? nigdy nie mialem czegos takiego.
|
|
|
|
21:31, 14 11 2003
|
|
|
Hauptmann Grupa: Użytkownicy Postów: 223 Dołączył: 20-09-2003 Skąd: Gliwice :] Nr użytkownika: 265 |
Były już podobne tematy wystarczy się dopisać
Jeżeli występuje taki problem, są dwa sposoby na naprawienie go: - Tak jak mówi Gooral dawać "Reconnect", tylko trzeba uważać żeby nie zaspać - Wejść do głównego folderu gry, powinien on mieć nazwę "Wolfenstein - Enemy Territory", w tym folderze znajduje się kolejny o nazwie "etmain", wchodzicie do niego i usuwacie plik o nazwie "etkey" Pozdrawiam |
|
|
|
12:09, 5 12 2003
|
|
|
Schutze Grupa: Użytkownicy Postów: 1 Dołączył: 5-12-2003 Nr użytkownika: 855 |
Z góry sorki jesli kogos wkurza ze poruszam temat Cdkeya ale wypróbowałem juz wszystkie porady i "sztuczki" jakie były podane na forum odnośnie błędów z Cdkeyem (nawet te co brzmiały jak zabobony) w kazdym razie nic mi niepomaga. Pisze mi w konsoli "Punkbuster Client : Cdkey registration request sent to Guid Auth Master at <adres serwera do którego sie łącze>", w menu mam napisane Awaiting connection ... i liczy sobie dopóki nie wcisne ESC albo go nie wyłącze. Mam zainstalowanego patcha 1.02 i zrobiony Upgrade PunkBustera jesli ktos byłby tak miły i mi pomógł to z góry dzieki. A jezeli przeoczyłem ze jest na forum juz identyczny problem to sorry ale przeglądałem całe forum(w koncu kazdemu sie moze zdazyc) ;
|
|
|
|
14:52, 5 12 2003
|
|
|
General Grupa: Użytkownicy Postów: 6661367 Dołączył: 26-09-2003 Skąd: z dupy Nr użytkownika: 306 |
Nie ma Cd-keya ? JEST !!!
Mechanizm cd-keya i autoryzacji jest ten sam co we wcześniejszych grach na engine Q3. Tylko że w Q3, w RTCW, w SOF2 aby mieć cd-key trzeba kupić oryginał, albo od kogoś "pożyczyć lub załatwić". A w ET cd-keya każdy se może sam wygenerować (ET jest darmowe) W ET cd-key jest zapisany (a raczej zaszyfrowany) w pliku ETkey w katalogu Etmain Aby wygenerować sobie nowy cd-key wystarczy skasować ten plik i wejść na jakiś serwer lub skasować ten plik i po uruchomieniu ET wpisać w konsoli /pb_cdkey_reg. Oprócz cd-keya jest też autoryzacja. Jak łączyś się z serwerem to najpierw twój cd-key zostaje sprawdzony przez serwery autoryzacji - to właśnie jest ten Guid Auth Master (serwerów autoryzacji jest kilka, zarządzane są przez ID i Evenbalance (PB) ). Jeśli masz problemy z połączeniem się z serwerami autoryzacji to możesz mieć problemy z wbiciem się na zwykły serwer ET. Najlepiej sprawdzić pingiem czy masz połączenie z serwerem autoryzacji: ping -t <adres ip guid auth master>. Jeśli są problemy to interweniuj u swojego providera. |
|
|
|
16:05, 27 12 2003
|
|
|
Gefreiter Grupa: Użytkownicy Postów: 22 Dołączył: 25-12-2003 Skąd: Wawa Nr użytkownika: 976 |
Nie ma na to innych sposobów. Zazwyczaj wystarczy 1 czy 2 reconnecty i po sprawie. A jak nie idzie to zmien cd-keya.
|
|
|
|
![]() ![]() |
| Wersja Lo-Fi |