IPBIPB

Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

> Smieci na boardzie!, O_o w00t :/
EmbeZZlemEnt
post 17:25, 13 11 2003
Post #1

Leutnant
Ikona Grupy

Grupa: ProPlay0r
Nr użytkownika: 528

Wiekszosc postow na boardzie jest totalnie beznadziejna. przydaloby sie zeby ktos w koncu zrobil porzadke w stylu straznika teksasu. Nie chodzi nawet o same posty, ale bardziej o odpwiedzi do nich! W kazdym topicu pojawiaja sie odpowiedzi tych samych osob totanie nic nie wnoszace do sprawy typu :
re1: "hehe za...iscie"
re2: "no miazga, krem z dupy"

I tak leci przez kilka stron post o niczym, wnioskuje, prosze i blagam o to zeby albo zbanowac osoby wyspisujace p...y albo ograniczyc ich dzienny limit postow do minimum pod tytulem 1-2.
Go to the top of the page

+Quote Post

Start new topic
Odpowiedzi (1 - 5)
KiD
post 13:03, 14 11 2003
Post #2

Hauptmann
Ikona Grupy

Grupa: Użytkownicy
Nr użytkownika: 26

Dziekuje za niezwykle cenna i jakze sluszna konkluzje. Niestety gdyby wywalic wszystkie topiki i posty ktore sa niezgodne z regulaminem forum swiecilo by pustkami. Zreszta jacy userzy takie forum. smile.gif

Btw : niesiony swietym ( sorka WOLFszLAGIER smile.gif) wzburzeniem wpisales sie w dzial forum poswiecony technicznym aspektom PORTALU.
Lekko ponizej znajduje sie dzial poswiecony aspektom technicznym BOARDU i tam wlasnie przenosze ten topic.

Pozdro

+Quote Post
blinkkin
post 1:50, 15 11 2003
Post #3

Grupa: Half ProPlay0r
Nr użytkownika: 547

mam dosyc ciekawy pomysl moze sie sprawdzi. dodawanie krotkich komentarzy jednoliniowych - tylko nick i data bez avataru i tak dalej. sluzyloby to zamiast postu dla wszysthich, ktorzy chca napisac krotki tekst w stylu (jestem za, fajnie etc). niezasmiecaloby to tak forum, poniewaz comments w przeciwnienstwie do postow bylyby znacznie 'nizsze' - znacznie mniej miejsca.

+Quote Post
Thoro
post 14:51, 15 11 2003
Post #4

Major
Ikona Grupy

Grupa: Użytkownicy
Nr użytkownika: 519

Ja mysle ze ograniczanie postow np. do 2 dziennie jest pomyslem kiepskim sad.gif. Zgadzam sie ze nalezy cos zrobic z nabijaczami, ale ograniczanie liczby postow - kiepski pomysl sad.gif. Powiem na swoim przykladzie. Czasami przez kilka dni nie pisze zadnych postow. Zagladam na forum zeby zobaczyc co sie dzieje, czytam posty. Jak nie ma nowych interesujacych mnie tematow, to sie nie wypowiadam. Na tematy ktore sie wypowiedzialem tez juz sie nie wypowiadam, bo po co (no chyba ze ktos wniosl cos nowego do sprawy). Ale po kilku dniach dojdzie pare nowych tematow i wdaje sie w dyskusje na niektore z nich ( dyskusja nie znaczy ze odpowiadam w stylu "jest walniety" i koniec tylko staram sie konstruowac jakies wywody tongue.gif) i pisze kilka postow. Trzeba sie zastanowic co zrobic z nabijaczami i ludzmi ktorzy spamuja, ale nie ograniczajmy przez to wszystkich.

+Quote Post
EmbeZZlemEnt
post 17:03, 22 11 2003
Post #5

Leutnant
Ikona Grupy

Grupa: ProPlay0r
Nr użytkownika: 528

Rozumiem twoje oburzenie, bo ja na forum tez wchodze bardzo rzadko,ale nie mowie o ograniczeniu limitu wszystkim osobom tylko pewnym uzytkownikom, ktorzy naduzywaja goscinnosci board'a i cierpliwosci graczy. Wydaje mi sie sie techniczne rzecz jest jak najbardziej do zrobienia
BTW : Kid sorrki ze w...alem ten temat gdzie nie trzeba po fakcie zuwazylem ze kliknolem tak gdzie nie trzeba dry.gif

+Quote Post
eXtreme
post 14:25, 11 12 2003
Post #6

Hauptmann
Ikona Grupy

Grupa: Half ProPlay0r
Nr użytkownika: 81

Zadam to pytanie tutaj gdyż nie mam uprawnień by rozpocząć nowy temat na forum technicznym boardu

- Dlaczego nie można zmienić sobie skórki na całym tym forum. Ta mi się już znudziła !!!

opcje
- ustawienia e-mail
- ustawienia forum
- skóry i języki
- zmień adres e-mail
- zmień hasło

+Quote Post

Reply to this topicStart new topic
1 Użytkowników czyta ten temat (1 Gości i 0 Anonimowych użytkowników)
0 Zarejestrowanych:

Wersja Lo-Fi