IPBIPB

Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

> RESTRICTION: Service Abnormality, duzy problem z PB
kmlt
post 15:26, 7 09 2007
Post #1

Oberschutze
Ikona Grupy

Grupa: Użytkownicy
Nr użytkownika: 8770

yo yo wiem ze ten temat byl poruszony wczesniej ale tak szczerze mowiac rozwiazania problemu tam nie ma pzynajmniej dla mnie.... mecze sie z tym kickiem juz od miesiaca i nie moge nic zrobic. probowalem juz wszystkiego, wszystkich rad jakie tylko moglem znalezc w necie pocawszy od przepuszczenia gry i plikow pnkbstr a i b przez firewall, full update PB i to wieloma sposobami, uruchamianie et jako administrator, zmniejszyslrm ustawienia ochrony kompa do minimum natyle co wiem. dodam ze mam viste na lapku i wiem ze to jeste jej problem a dokladnie z zabespieczeniami w niej tylko jak je usunac??? jezeli ktos ma ten sam problem i go usunal prosze o odpowiedz bo gram juz w et troche czasu i troche sie uzaleznilem od wolfa i jak nie walne paru headow dziennie czuje sie dziwnie;];] wiec jezeli ktos mnie rozumie i wie w czym problem bede bardzo wdzieczny za pomoc. zgory dzieki!!! /kmlt

Go to the top of the page

+Quote Post
2 Stron V   1 2 >  
Start new topic
Odpowiedzi (1 - 19)
kmlt
post 18:33, 9 09 2007
Post #2

Oberschutze
Ikona Grupy

widze ze nikt nic nie wie, dodam ze caly czas mam ten sam problem i rozwiazania nigdzie nie ma blink.gif

+Quote Post
SPIDIvonMARDER
post 19:29, 9 09 2007
Post #3

Major
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 7078

Jak sam pisales, masz Viste. Nie jestem znawca, ale slyszalem ze to jest fatalny system operacyjny dla ET. Jesli bardzo chcesz grac, to lepiej zmien na XP.

+Quote Post
kmlt
post 18:28, 10 09 2007
Post #4

Oberschutze
Ikona Grupy

witam. przyznam sie szczerze ze ze zmiana systemu tez mam problem, wrzucam plyte z xp i cos blokuje instalacje nie wiem na wet co to a po atym zaplacilem za viste i dobrze by bylo ja miec. mam nadzieje ze jest rozwiazanie problemu. dzieki za odpowiedz. pisss

+Quote Post
N()()8
post 23:25, 10 09 2007
Post #5

Schutze

Nr użytkownika: 8692

Moim zdaniem niepotrzebnie wydawałeś kase na Viste :/ Jak chcesz grać w ET to musisz zainstalować Xp inaczej sobie nie pograsz... Weź spróbuj płytke rozruszyć z boot menu, może to coś da.

+Quote Post
kmlt
post 2:15, 12 09 2007
Post #6

Oberschutze
Ikona Grupy

widze ze jak narazie nie widac rozwiazania oprocz zmiany systemu... plyte xp probowalem bootowac i nic mysle ze jest to zwiazane z uprawnieniami w viscie... jestem zalogowany jako administrator a i tak niemoge zrobic wielu rzeczy miedzy innymi odpalic et bo jakas sila blokuje pb (pnkbstr AiB) i rowniez zmienic syst.... wallbash.gif moze ktos cos wie na ten temat. pisss

+Quote Post
Konik
post 10:14, 12 09 2007
Post #7

Hauptmann
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 1690

Vista jest taki maly problem, ze roznie na nich dzialaja programy starsze niz rok. Nie ma na to reguly: jedne rusza, inne sie wysypia w pewnym momencie a jeszcze inne w ogole nie wystartuja. Ci producenci, ktorzy troszcza sie o swoj produkt i o ludzi, ktorzy go uzytkuja wypuszczaja nowe wersje na viste lub jakies patche. Jak powszechnie wiadomo, ET juz dawno wypadl z lask producentow i krotko mowiac maja je gdzies od dawien dawna. Nie sadze, ze cokolwiek sie zmieni w tej materii, tymbardziej, ze pod koniec miesiaca wychodzi ET:QW.

+Quote Post
kmlt
post 15:33, 12 09 2007
Post #8

Oberschutze
Ikona Grupy

siemash konik wiem o czm mowisz bo tak jest nieststy 75% programow ze nie ida na viscie, nawet mam problem z winampem i mushe uzywac foobara do ktorego w sumie sie przekonalem. wiem ze zluidzie graja na wiscie w et i ze niemaja wiekszych problemow. mysle ze trzeba pozadnie zeszmacic viscie w ustawieniach, serv, itd i wtdy wszystko odpali. pozdrowienia konik widzialem na twoim Xprofilu ze z bydg jestes ja jestem z pod pozdrowienia ;]

+Quote Post
N()()8
post 22:49, 12 09 2007
Post #9

Schutze

Nr użytkownika: 8692

Chyba napewno to sprawdzałes ale moze firewall ci blokuje dostep do plików??

+Quote Post
kmlt
post 3:11, 13 09 2007
Post #10

Oberschutze
Ikona Grupy

nienie firewalla wylaczylem w pierwszej kolejnosci, ogolnie wylaczylem wszystkie zabezpieczenia na miare moiej wiedzy i moich mozliwosci... dzis sciagnekem ETQW demo i musze przyznac ze nie podszedlem do tego z takim sceptycyzmem jak w przypadku innych mpStrzelanek ale szczerze przyznam ze sercem zostane przy wolfie. pzdr

+Quote Post
Macgyver
post 16:32, 13 09 2007
Post #11

Schutze

Grupa: Zbanowany
Nr użytkownika: 8153

większość gier działa na viście tylko trzeba mieć dobry konfig kompa + odpowiednie sterowniki.

+Quote Post
kmlt
post 18:35, 13 09 2007
Post #12

Oberschutze
Ikona Grupy

no wlasnie, tak jak mowisz - stery mam odpowiednie ale z confem kompa jest gorzej i szczerze mowiac nie dokonca wiem jak to zrobic, jestem z ery komputerow z syst xp vista widocznie trocje mnie przerasta blink.gif wiec jezeli ktos ma pojecie widzieczny bede za rady i moze jakas rada tez mogl bym sie odwdzieczyc. pisss

+Quote Post
Konik
post 10:51, 14 09 2007
Post #13

Hauptmann
Ikona Grupy

CYTAT(Macgyver @ 16:32, 13 09 2007) *
większość gier działa na viście tylko trzeba mieć dobry konfig kompa + odpowiednie sterowniki.

Bzrudy gadasz jak zwykle. Co maja parametry kompa i sterowniki do kompatybilnosci starych programow (ktorymi sa tez gry)?? Probowales odpalac gry starsze niz rok na Viscie?? Pewnie, niektore rusza, ale wiekszosc nawet nie bedzie chciala sie zainstalowac a co tu dopiero mowic o ruszenie. Jak juz wczesniej napisalem, nie ma na to reguly.

+Quote Post
Macgyver
post 16:02, 14 09 2007
Post #14

Schutze

CYTAT(Konik @ 10:51, 14 09 2007) *
Bzrudy gadasz jak zwykle. Co maja parametry kompa i sterowniki do kompatybilnosci starych programow (ktorymi sa tez gry)?? Probowales odpalac gry starsze niz rok na Viscie?? Pewnie, niektore rusza, ale wiekszosc nawet nie bedzie chciala sie zainstalowac a co tu dopiero mowic o ruszenie. Jak juz wczesniej napisalem, nie ma na to reguly.

a kim ty k#!@a jesteś że sie wymądrzasz? sprawdziłeś chociaż te informacje? Nie. Czyli są gówno warte. Zresztą jak wszystko co napiszesz.

+Quote Post
Konik
post 20:42, 14 09 2007
Post #15

Hauptmann
Ikona Grupy

CYTAT(Macgyver @ 16:02, 14 09 2007) *
a kim ty k#!@a jesteś że sie wymądrzasz? sprawdziłeś chociaż te informacje? Nie. Czyli są gówno warte. Zresztą jak wszystko co napiszesz.

Tak sie sklada, ze pracuje w sklepie komputerowym i na codzien mam stycznosc z roznymi konfiguracjami komputerow dzialajacymi pod Vista i XP. Mam tez taka wygode, ze moge testowac na tych kompach gry starsze jak i nowosci, wiec mam przynajmniej znikome pojecie o tym co wypisuje. Nie raz byla taka sytuacja, ze klienci przychodzili z pretensjami, ze starsze gry lub programy im nie dzialaja pod Viste. Wiec jak widzisz oparlem swoj poprzedni post o swoje doswiadczenie, jak i komentarze wielu ludzi, ktorzy maja Viste. A ty kim jestes, oprocz tego, ze zasmarkanym gowniarzem, ktory spamuje to forum bezczelnymi postami i majacy na kazdy problem odpowiedz w typu \FORMAT C: ?? Nie wiem, czy zauwazyles, ale nie wypowiadam sie na tematy, o ktorych nie mam chociaz znikomego pojecia i jezeli nie potrafie pomoc to poprostu sie nie wypowiadam. W przeciwienstwie do Ciebie: piszesz co Ci slina na jezyk przyniesie i wk#!@iasz wszystkich na forum smierdzacy trollu.

+Quote Post
Macgyver
post 22:30, 14 09 2007
Post #16

Schutze

CYTAT(Konik @ 20:42, 14 09 2007) *
Tak sie sklada, ze pracuje w sklepie komputerowym i na codzien mam stycznosc z roznymi konfiguracjami komputerow dzialajacymi pod Vista i XP. Mam tez taka wygode, ze moge testowac na tych kompach gry starsze jak i nowosci, wiec mam przynajmniej znikome pojecie o tym co wypisuje. Nie raz byla taka sytuacja, ze klienci przychodzili z pretensjami, ze starsze gry lub programy im nie dzialaja pod Viste. Wiec jak widzisz oparlem swoj poprzedni post o swoje doswiadczenie, jak i komentarze wielu ludzi, ktorzy maja Viste. A ty kim jestes, oprocz tego, ze zasmarkanym gowniarzem, ktory spamuje to forum bezczelnymi postami i majacy na kazdy problem odpowiedz w typu \FORMAT C: ?? Nie wiem, czy zauwazyles, ale nie wypowiadam sie na tematy, o ktorych nie mam chociaz znikomego pojecia i jezeli nie potrafie pomoc to poprostu sie nie wypowiadam. W przeciwienstwie do Ciebie: piszesz co Ci slina na jezyk przyniesie i wk#!@iasz wszystkich na forum smierdzacy trollu.

weź sie (słowo na p) na ryj noobie. Jesteś jakiś z!@#any. Ty sie k#!@a znasz na (słowo na p)eniu głupot na forum.

+Quote Post
Konik
post 0:28, 15 09 2007
Post #17

Hauptmann
Ikona Grupy

Odpowiedz godna trolla. Nie zauwazyles, ze nikt Cie nie trawi na tym forum?? Skoro ja jestem taki z!@#anym noobem, to dlaczego tobie cofnieto licznik postow i z tego powodu plakales przez tydzien?? Dlaczego masz nalozone przez admina PBM?? Dlaczego kazdy z Ciebie ma beke i jezdzi z Toba jak z psem?? Przejrzyj na oczy dzieciaku. Juz zwierzeta by wyrobily w sobie odruch warunkowy po tylu lekcjach co ty dostales. Widocznie jestes nizej usytuowany pod wzgledem inteligencji niz psy Pavlova. Wiem, wiem, kazdy na forum sie uwzial na Ciebie biedny zuczku. Uwazaj, zeby z nerwow Ci zylka nie pekla.

+Quote Post
Macgyver
post 13:03, 15 09 2007
Post #18

Schutze

jesteś z!@#anym noobem i sie nie wypowiadaj. Twoja głupia rodzina powinna już dawno zdechnąć w oświęcimiu tylko jaki nieudany eksperyment jak ty sie uratował.

+Quote Post
SPIDIvonMARDER
post 15:37, 15 09 2007
Post #19

Major
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 7078

CYTAT(Macgyver @ 13:03, 15 09 2007) *
(...)Twoja głupia rodzina powinna już dawno zdechnąć w oświęcimiu tylko jaki nieudany eksperyment jak ty sie uratował.

Oświęcimia to ty nie mieszaj. Możesz kogoś trzeciego ciężko urazić.

Takie flejmy powinno się rozwiązywać na PW.

+Quote Post
kmlt
post 16:26, 15 09 2007
Post #20

Oberschutze
Ikona Grupy

ohohoooo panowie widze ze moj problem przyspozyl wiecej problemow, zaczlo sie od pb a koniec widze w oswiecimiu :/ to jest wlasnie jedna z ujemnych stron ktora mozna zauwazyc na forach, rozbieznosc tematow...
widze ze nikt mi nie pomoze z moim problemem, trudno a wasz problem panowie radze rozwiazac na valhalli wtey sie okaze kto na jakimjest poziomie bo chyba wlasnie chodzi o to, chodzi o et.

+Quote Post

2 Stron V   1 2 >
Reply to this topicStart new topic
1 Użytkowników czyta ten temat (1 Gości i 0 Anonimowych użytkowników)
0 Zarejestrowanych:

Wersja Lo-Fi