17:49, 5 12 2003
|
|
|
Leutnant Grupa: Użytkownicy Postów: 129 Dołączył: 17-10-2003 Skąd: Bochnia Nr użytkownika: 513 |
Nie jestem slabym graczem..przęcętnym..no morze troche ponad przeciętny bo umiem grac w miarę dobrze prawie wszytkimi postaciami...czyli medicem,enginierem,coverapsem,soldierem(nie umiem obslugiwac mortara),jedyna postac którą nie umiem grac to filed aps po prostu nie umiem..zucam te naloty ale jakos to mnie nie bawi...po prostu nie umiem nim grac..nie chodzi mi o to ze tu nagle las postow "wstąp do mojego klanu" najpierw musze uslyszec wasze zdanie jesli chodzi o poszczegolne klany..jeszcze jedno nie jestem wymiataczem i do klanu z wymiataczami nie chcial bym nalezec...ale znowu z cienkimi bolkami(bez obrazy dla kolesa ktory ma taki nick ;p)no powiedzmy ze do takiego sredniego klanu..pingi ostatnio mam spoko a jesli chodzi oczęstosc grania to przynajmniej dwa razy w tygodniu napewno wskakuje na et..to by bylo na tyle..podejrzewam ze bylo juz takich tematow po 10000 ale dla mnie wazna jest opinia innych no coz...
|
|
|
|
![]() |
18:12, 5 12 2003
|
|
|
Feldwebel Grupa: Half ProPlay0r Postów: 67 Dołączył: 27-10-2003 Nr użytkownika: 584 |
hMmmmm nigdy z tobą nie gralem . Według mnie sam powinieneś ocenić swoje możliwości i dobrać klan z podobnym (skilem)(choć ja jestem jednym z najsłabszych w moim klanie, to mnie wzieli - ale to są wyjątki ).
Powinieneś popytać sie cl-ów różnych klanów czy cie przyjmą. I sprawdzić czy odpowiada ci dany klan. Jak tak to zostajesz jak nie to szukasz innego. [COLOR=red]Na początek proponuje klanik malutkich wymiataczy Poison [joke] lol a tak poważnie do spróbuj sie popytać może pn lub sl |
|
|
|
18:44, 5 12 2003
|
|
|
Oberschutze Grupa: Użytkownicy pbm Postów: 15 Dołączył: 7-10-2003 Skąd: Warszawa Nr użytkownika: 406 |
Dawno glupiego tematu nie bylo?
Boze czy ty naprawde jestes tak niezaradny? Powiem ze ten i ten klan jest dobry a ten i ten slaby i zaraz posypia sie posty, ze co ty myslisz kim jestes ze osadzasz klan etc... BTW: ja tez w Hunterach jestem najslabszy i moze dlatego tez ze i najmlodszy |
|
|
|
18:50, 5 12 2003
|
|
|
Leutnant Grupa: Użytkownicy Postów: 100 Dołączył: 18-08-2003 Nr użytkownika: 108 |
Imo w zle miejsce uderzyles. Jak szukasz klanu to poprostu duzo graj i jak poziom gry i zachowanie graczy jakieghos klanu bezie Ci odpowiadac to bierz od nich nr gg ich CLa i pytaj sie czy cie przyjmie. Sam musisz ocenic jaki klan bedzie dla ciebie najlepszy, a nie dowiesz sie tego pytajac na forum.
|
|
|
|
20:03, 5 12 2003
|
|
|
Generalmajor Grupa: Half ProPlay0r Postów: 2750 Dołączył: 27-09-2003 Skąd: tychy Nr użytkownika: 318 |
kleryk racja--najlepiej klanu szuka sie na FFA poprostu pokazujesz co potrawisz i pytasz sie ewntualnie jak widzisz, że jakis koleś z klanu gra podobnie do Ciebie o jego gg on może odmówić, albo powiedzieć o tym CL, ale nie na forum BOŻE
|
|
|
|
21:01, 5 12 2003
|
|
|
Grupa: Half ProPlay0r Postów: -1936 Dołączył: 22-10-2003 Skąd: Białystok Nr użytkownika: 547 |
jesli nie pasuje ci zaden klan to stworz swoj i problem z glowy. jest wiele klanow szukajacych ludzi nie tylko dobrych w et, ale takich ktorzy moga sie poswiecic dla klanu. chodzi mi o obecnosc na trenach, kontakt miedzy klanowiczami itp. nawet najmocniejszy klan bez friendshipu raczej szybko sie rozpada, a nie o to chyba chodzi. klany to grupy entuzjastow grajacych dla przyjemnosci. nie kazdy klan musi byc mocny np. nl. moze i nie sa mocni, ale to swietni ludzi z ktorymi mozna spokojnie z przyjemnoscia pograc i/lub porozmawiac. idz w swoja strone i nie sluchaj opinni innych typu idz do klanu xxx, bo tam sami mocni graja, unikaj klanu yyy bo sa do dupy. zreszta klan zawsze mozna zmienic, mozna zakaczyc swoja kariere na poziomie rekruta.
|
|
|
|
21:34, 5 12 2003
|
|||
|
Hauptmann Grupa: Half ProPlay0r Postów: 239 Dołączył: 10-08-2003 Skąd: Szydłowiec Nr użytkownika: 81 |
Taaa, naprawdę dość często grasz. Kiedyś dałem sondę Czas, Ile czasu dziennie poświęcacie ET i nawet nie pomyślałem by tam wpisać 2 razy na tydzień Będąc członkiem klanu musisz liczyć się z tym, że granie w ET będzie zajmowało Ci o wiele, wiele więcej czasu niż do tej pory. Sam byłem w kilku klanach i wiem, że czas poświęcany grze liczy się w kilku (3-5) godzin dziennie. I to nie o 8:00 rano tylko przeważnie późno wieczorem lub w nocy. Bo przecież są treningi, sparingi, mecze i inne tego typu imprezki. Więc trenuj dalej. Powodzenia |
||
|
|
|||
21:36, 5 12 2003
|
|
|
Oberschutze Grupa: ProPlay0r Postów: 13 Dołączył: 22-08-2003 Nr użytkownika: 124 |
Po tym topicu to nigdzie cie nie przyjma.
|
|
|
|
21:41, 5 12 2003
|
|
|
Gefreiter Grupa: Moderatorzy Postów: 41 Dołączył: 29-09-2003 Nr użytkownika: 333 |
LOL
Co to z atematy z dupy...?? "Jaki klan polecacie" - zarty?? Moze pasmo reklam zaczniemy puszczac zeby bylo wiadomo jaki klan jest na jakim poziomie i gogole... LOL Czekasz na nasze zdanie?? Nie laska popatrzec na serwach i w tabeli CB?? Kolejny topik dla nabijaczy postooff. <brawo> To nie jest kacik zwierzen... "och, nie umiem grac fieldem, co ja poradze...", "jaki klan mnie wezmie", "o ja biedny zuczek" itd,itp... "Jak cos sie kwasi napiszcie do Kasi", a nie forum takim spamem zalewacie. Pogadajcie o tym na IRCu a nie tu imo! Niedlugo to jush bedziecie pisac "czy dobrze sie gra na AWSD czy na kursorach" ??? LOL ps.Swiety - REAGUJ !!! |
|
|
|
22:16, 5 12 2003
|
|
|
Hauptmann Grupa: Użytkownicy Postów: 405 Dołączył: 15-07-2003 Skąd: Poznan Nr użytkownika: 26 |
Coprawda nie Swiety ale reakcja podobna: CLOSED
Pozdro |
|
|
|
![]() ![]() |
| Wersja Lo-Fi |