IPBIPB

Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

> Problemy z CD-Key np GuidAuth Server, Invalid CD-Key lub CD-Key in use
Go��_Guest
post 20:49, 4 08 2003
Post #1

Goście

Hejka,
Mam taki maly problemik smile.gif Jak sie łacze z serwerem za kazdym razem to wyskakuje komunikat "CDkey in use different IP adress". W ten sposob nie moge zagrac w te cudowną gre, heeeeeeeeelp me!!!!!
Moja konfiguracja to Athlon XP 1700+ 256RAM DDR GeForce 2 Mx400 stałka w sieci osiedlowej.
Z gory dziekuje za pomoc
Go to the top of the page

+Quote Post

Start new topic
Odpowiedzi
Pietruh_tm
post 12:09, 5 12 2003
Post #2

Schutze

Grupa: Użytkownicy
Nr użytkownika: 855

Z góry sorki jesli kogos wkurza ze poruszam temat Cdkeya ale wypróbowałem juz wszystkie porady i "sztuczki" jakie były podane na forum odnośnie błędów z Cdkeyem (nawet te co brzmiały jak zabobony) w kazdym razie nic mi niepomaga. Pisze mi w konsoli "Punkbuster Client : Cdkey registration request sent to Guid Auth Master at <adres serwera do którego sie łącze>", w menu mam napisane Awaiting connection ... i liczy sobie dopóki nie wcisne ESC albo go nie wyłącze. Mam zainstalowanego patcha 1.02 i zrobiony Upgrade PunkBustera jesli ktos byłby tak miły i mi pomógł to z góry dzieki. A jezeli przeoczyłem ze jest na forum juz identyczny problem to sorry ale przeglądałem całe forum(w koncu kazdemu sie moze zdazyc) ; smile.gif
Go to the top of the page

+Quote Post

Posty w temacie

Reply to this topicStart new topic
1 Użytkowników czyta ten temat (1 Gości i 0 Anonimowych użytkowników)
0 Zarejestrowanych:

Wersja Lo-Fi