IPBIPB

Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

> Ważne.., jaki klan obecnie doradzice?
Sagitarius
post 17:49, 5 12 2003
Post #1

Leutnant
Ikona Grupy

Grupa: Użytkownicy
Nr użytkownika: 513

Nie jestem slabym graczem..przęcętnym..no morze troche ponad przeciętny bo umiem grac w miarę dobrze prawie wszytkimi postaciami...czyli medicem,enginierem,coverapsem,soldierem(nie umiem obslugiwac mortara),jedyna postac którą nie umiem grac to filed aps po prostu nie umiem..zucam te naloty ale jakos to mnie nie bawi...po prostu nie umiem nim grac..nie chodzi mi o to ze tu nagle las postow "wstąp do mojego klanu" najpierw musze uslyszec wasze zdanie jesli chodzi o poszczegolne klany..jeszcze jedno nie jestem wymiataczem i do klanu z wymiataczami nie chcial bym nalezec...ale znowu z cienkimi bolkami(bez obrazy dla kolesa ktory ma taki nick ;p)no powiedzmy ze do takiego sredniego klanu..pingi ostatnio mam spoko a jesli chodzi oczęstosc grania to przynajmniej dwa razy w tygodniu napewno wskakuje na et..to by bylo na tyle..podejrzewam ze bylo juz takich tematow po 10000 ale dla mnie wazna jest opinia innych no coz...smile.gif
Go to the top of the page

+Quote Post

Start new topic
Odpowiedzi
blinkkin
post 21:01, 5 12 2003
Post #2

Grupa: Half ProPlay0r
Nr użytkownika: 547

jesli nie pasuje ci zaden klan to stworz swoj i problem z glowy. jest wiele klanow szukajacych ludzi nie tylko dobrych w et, ale takich ktorzy moga sie poswiecic dla klanu. chodzi mi o obecnosc na trenach, kontakt miedzy klanowiczami itp. nawet najmocniejszy klan bez friendshipu raczej szybko sie rozpada, a nie o to chyba chodzi. klany to grupy entuzjastow grajacych dla przyjemnosci. nie kazdy klan musi byc mocny np. nl. moze i nie sa mocni, ale to swietni ludzi z ktorymi mozna spokojnie z przyjemnoscia pograc i/lub porozmawiac. idz w swoja strone i nie sluchaj opinni innych typu idz do klanu xxx, bo tam sami mocni graja, unikaj klanu yyy bo sa do dupy. zreszta klan zawsze mozna zmienic, mozna zakaczyc swoja kariere na poziomie rekruta.
Go to the top of the page

+Quote Post

Posty w temacie

Closed TopicStart new topic
1 Użytkowników czyta ten temat (1 Gości i 0 Anonimowych użytkowników)
0 Zarejestrowanych:

Wersja Lo-Fi