IPBIPB

Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

> Przydatny skrypt lub progsy: SPAWN-TIMER, Skąd ściągnąć lub jak zrobić ?
stona
post 0:16, 15 09 2003
Post #1

Feldwebel
Ikona Grupy

Grupa: Użytkownicy
Nr użytkownika: 72

ma ktos taki cudaczny wynalazek ?
bo szukam i nie moge znalezc :/
Go to the top of the page

+Quote Post

Start new topic
Odpowiedzi
Swiety
post 10:57, 9 12 2003
Post #2

General
Ikona Grupy

Grupa: Użytkownicy
Nr użytkownika: 306

QUOTE (Thoro @ 22:55, 7 12 2003)
Zbieralem sie 2 tygodnie, zeby przeczytac temat cziterzy, ale po pierwszych 20 postach znudzilo mi sie tongue.gif, a tam jest tych postow ponad 600 wacko.gif PLZ powiedzcie mi czy jest to dozwolone czy nie?? PB wywali czy nie?? Instalowac czy nie tongue.gif ??

Rozumiem że przeczytać prawie cały topic o cziterach to jest ponad ludzie siły biggrin.gif

http://www.board.enemyterritory.pl//index....=1&t=202&st=420

22 strona topicu o cziterach biggrin.gif. Co miałobyć powiedziane o spawn-timerach zostało powiedziane.

Posdumowująć:

- W przepisach CB nie jest to wyraźnie powiedziane czy można używać spawn-timera czy nie.
- Ale admin CB powiedzieli dokładnie, że nie można używać niektórych spawn-timerów (chociaż nic nie ma o tym w regulaminach)
- Jeśli ktoś używa spawn-timera to dopóki używa to na swoje potrzeby (echo zamiast say_team) to żaden admin CB nie zorientuj się, że ktoś używa spawn-timera. No chyba że PB robiłby dość często screenshoty a admin CB miałby fizyczny dostep do serwera.
- PB nie kopie za spawn-timery i trudno byłoby zrobić takiego PB który kopałby za spawn-timery.
- Imo sam pomysł uznawania spawn-timerów za czit i zabraniania ich używania jest idiotyczny o czym.pisałem w topicu o cziterach.

Jak dla mnie możesz sobie zainstalować.
Go to the top of the page

+Quote Post

Posty w temacie

Reply to this topicStart new topic
1 Użytkowników czyta ten temat (1 Gości i 0 Anonimowych użytkowników)
0 Zarejestrowanych:

Wersja Lo-Fi