IPBIPB

Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

> Do AMINISTRATORÓW, mam pytanko
Zduneq
post 17:00, 11 12 2003
Post #1

Leutnant
Ikona Grupy

Grupa: Użytkownicy
Nr użytkownika: 869

Kiego wywalacie moje posty??Rozumiem sonda i 1 topic byly beznadziejne unsure.gif ale qufa dlaczego wywalacie reszte moich postow??Moze przestane wogule pisac bo szkoda mojego i waszego czasu.O co qufa chodzi??Oczekuje postow a nie PM-ow!!!!! mad.gif
Go to the top of the page

+Quote Post

Start new topic
Odpowiedzi
Swiety
post 7:42, 12 12 2003
Post #2

General
Ikona Grupy

Grupa: Użytkownicy
Nr użytkownika: 306

1) Odpowiedź jest prosta
Większosć twoich postów wyrzucił chochlik drukarski biggrin.gif.
Nie wiem kto wyrzucił twoje posty, oprócz tych które ja wyrzucałem. Można sprawdzić kto wykasował post z jakiego topicu i kiedy ale nie można sprawdzić czyje posty wykasował ale to i tak nie ma znaczenia bo większość postów wyrzucam na tym forum ja.
Wszelkie skargi i zażalenia z tego powodu kierować do mnie a w przypadku uzyskania niezadowalającej odpowiedzi skargi i zażalenia kierować do niejako moich zwierzchników na tym forum czyli Kida, Gatesa i Dabi.

2) Każdy post i topic typu "Dlaczego k#!@a skasowano mój post" zostanie natychmiast wykasowany jako nie związany z tematyką Wolfa biggrin.gif Zrobie wyjątek w tym topicu. Oczywiście nie oznacza to że user nie może założyć sobie topica pt "Jak oceniacie prace moderatorów" czy "Za mało/Za dużo spamu na boardzie". Oczywiście że może a nawet jest wskazane i w takich topicach można wyżalać się do woli.

3) Nikt nie będzie tłumaczył się z wyrzucania postów które kwalifikują się do wyrzucenia. Tym bardziej że ja sam wykasowałem coś ponad tysiąc postów ,na całkowitą ilosć postów na forum na ponad 7000. Do tego jeszcze dochodzi działalnosc innych moderatorów i możemy przyjąć że srednio co piąty post idzie do kosza.
Dlaczego tak duży procent - Swego czasu czyściłem archiwum boarda, nowe posty są z reguły bardzo żadko kasowane.

Dlatego nie jestem w stanie do każdego autora takiego posta wysyłać pm lub odpisywać na forum w typie: Sory ale twój post jest z dupy i dlaczego i musze go usunąć albo może zmień go itp.

4)
- O ile pamiętam to wyrzuciłem 1 twój post z topica propozycja meczu wewnątrzforumowego - był jeden post pod drugim a dodatkowo drugi post nic nie wnosił do dyskusji.
Zresztą z tego topica posty są wyrzucane dość często, topic ten jest przykładem typowego czata ircowego i gdyby nie wyrzucano z niego postów ilość stron tego topica sięgnęłaby pewnie ilości stron innego giganta
"Cziterzy - ku przestrodze" (tylko że w cziterach większość postów jest konkretna)
Już obecnie bardzo trudno zorientować się o co chodzi w tym topicu oprócz tego że chodzi o mecz wewnątrzforum a dodatkowe posty z dupy pogarszają tylko sytuację.
- O ile pamiętam to wyrzuciłem też 1 twój post z topica "Dołącz do Redakcji" - pisałeś bodajże że nie chcesz dołączyć do redakcji biggrin.gif.
Świetnie ale do redkacji nie chce dołączyć też ponad 800 innych użytkowników tego boarda tylko oni nie piszą w tym topicu że nie chcą dołączyć do redakcji biggrin.gif
Ten topic jest po to żeby wpisywali się do niego ci którzy chcą dołączyć do redakcji a nie ci którzy nie chcą

Sprawa Vegety

Wszystko co było do powiedzenia na temat Vegety zostało powiedziane w wieeelu topicach.
Zostało powiedziane wiele o dysleksji, dysortografi, lenistwie i głupocie.

Najlepiej wypowiedziała się na ten temat Saari w topicu o ortografi który obecnie spoczywa w forum Hyde Park. Tu macie link:
http://www.board.enemyterritory.pl//index....&hl=&#entry6576

Zawsze co jakiś topic ktoś dopieprza się do Vegety (a konkretnie jego pisowni), dlatego nie widze sensu kolejnych postów na temat Vegety.

Ja widze jedyne rozwiązanie - Pisanie tekstu w Wordzie z włączonym słownikiem i wklejanie ich na forum czego jednak Vegeta nei chce robić z różnych powodów czy też po prostu z (... nie chce go obrażać)

Dla jednych nick Vegety przy poście oznacza - przejdz do kolejnego postu. I Vegeta dużo traci w ten sposób bo jego wypowiedź trafia do mniejszej liczby osób lub niejest zrozumiała.
Inni przebijają się przez posty Vegety - taka droga przez mękę. Vegeta głupio nie pisze, pod względem treści nie jest źle. Natomiast ortografia jak widać to katastrofa i jeśli tego nie poprawi to edzie takim marginesem na forum.

Z drugiej strony Vegeta swoimi postami dodaje troche kolorytu, charakteru i folkloru dla tego forum biggrin.gif

Go to the top of the page

+Quote Post

Posty w temacie
Zduneq   Do AMINISTRATORÓW   17:00, 11 12 2003
Mad   nie lubia cie   18:10, 11 12 2003
Zduneq   mozliwe ale mi to wisi   18:13, 11 12 2003
Dajmos   moze lepiej bedzie jak napiszesz jednemu z nich Pm...   18:31, 11 12 2003
Zduneq   A moze nie Dajmos?Niech wszyscy wiedza jaki jest s...   18:34, 11 12 2003
Vegeta   Jaki jest stosunek normalny nuie tylko tfoie posty...   18:54, 11 12 2003
Thoro   QUOTE (Vegeta @ 17:54, 11 12 2003) Jaki jest stosu...   19:46, 11 12 2003
resq   QUOTE (Vegeta @ 16:54, 11 12 2003) Jaki jest stosu...   19:55, 11 12 2003
Dajmos   Vegeta : Ty na serio piszesz jakos dziwnie , ja my...   20:01, 11 12 2003
Kleryk   Zduneq ty i tak amsz farta, ze ja nie jestem tu mo...   20:03, 11 12 2003
Zduneq   Owszem niektore byly nie na temat!!! ...   21:13, 11 12 2003
Vegeta   QUOTE (Kleryk @ 18:03, 11 12 2003) ps: Vegeta swo...   21:17, 11 12 2003
Dajmos   Vegeta ale na serio widać że szyko piszeszn a kl...   21:55, 11 12 2003
blinkkin   zdeneq polecam przeczytanie mojego nowego topicu. ...   22:42, 11 12 2003
Dajmos   blink twój topic też niejest za świetny : / Zd...   23:23, 11 12 2003
Kleryk   Vegeta, czyli mam rozumiec, ze piszesz na forum i ...   0:46, 12 12 2003
SpajdaPL   Witamm!!! Zdunku - twoje posty są kas...   2:54, 12 12 2003
Vegeta   Kleryk niewiem gdzie takie bzdury usłayszałes ze...   3:06, 12 12 2003
Swiety   1) Odpowiedź jest prosta Większosć twoich post�...   7:42, 12 12 2003
Vegeta   Staram sie Staram sie i Jeszcze ras staram sie Od...   8:02, 12 12 2003
KiD   Swiety a.k.a Wolfszlagier wyjasnil juz chyba wszys...   11:33, 12 12 2003

Closed TopicStart new topic
1 Użytkowników czyta ten temat (1 Gości i 0 Anonimowych użytkowników)
0 Zarejestrowanych:

Wersja Lo-Fi