IPBIPB

Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

> Bindy dodatkowych klawiszy myszy, Logitech Mx700
buli2
post 19:45, 15 09 2003
Post #1

Gefreiter
Ikona Grupy

Grupa: Użytkownicy
Nr użytkownika: 52

Mam myszke Logitech MX 700 i nie moge zaprogramowac dodatkowych klawiszy ktore sie na niej znajduja a bardzo by mi to granie ulatwilo... Wie ktos moze jak zaprogramowac te klawisze?
Go to the top of the page

+Quote Post

Start new topic
Odpowiedzi
Szynszyl
post 17:57, 12 12 2003
Post #2

Schutze

Grupa: Użytkownicy
Nr użytkownika: 887

Witam,

Jak optymalnie ustawić mysz MX (MX310) w W:ET ?

Chciałbym móc wykorzystać wszystkie jej przyciski - obecnie niestety działają tylko lewy i prawy oraz scroll (ale mouse3 w rolce już nie). Mouse3 działało na sterach z windowsa (XP), jednak po zainstalowaniu sterów od logitecha (dziś ściągnięty mouseware 979) ET przestał widzieć mouse3. Pozostałe nie działają ani teraz ani wcześniej.

[EDIT]

Przyciski zaczęły działać po dodaniu w rejestrze wpisu dla et.exe(HKEY_LOCAL_MACHINESOFTWARELogitechMouseWareCurrentVersionGamingCompatibility). cool.gif

Teraz mam starsze stery mouseware (9.78.034), ale myślę, że z tym wpisem i najnowszymi sterami też zadziała.
Może wcześniej był problem przez to, że najpierw zainstalowałem ET, a stery do myszy później ?

[/EDIT]

I druga sprawa - to 800dpi działa samo z siebie, czy coś jeszcze gdzieś przestawić ? Czy podłączać ją przez ps2 i przestawiać w jej sterach rate na 200Mhz ?

No i ostatnia sprawa (może od tego trzeba było zacząć) - ponieważ to mój pierwszy post na tym forum, więc witam wszystkich. Mam nadzieję zaglądać tu często i wymieniać doświadczenia wink.gif .
Nie wiem czy jest zwyczaj obszernego przedstawiania się, więc napiszę tylko, że w W:ET gram tak z miesiąc (jak dotąd FFA tylko) i gra mi się bardzo podoba - duża w tym również wasza zasługa, gdyż co najmniej kilka nicków z forum widziałem już przed celownikiem tongue.gif .

Pozdrawiam,

/Szynszyl
Go to the top of the page

+Quote Post

Posty w temacie

Reply to this topicStart new topic
1 Użytkowników czyta ten temat (1 Gości i 0 Anonimowych użytkowników)
0 Zarejestrowanych:

Wersja Lo-Fi