IPBIPB

Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

> UFO...temat rzeka a nikt nic nie wie.
Go��_KuC
post 16:43, 15 12 2003
Post #1

Goście

Witam.
Moze i ja powinienem sie wypowiedziec na temat, ktory jednak dotyczy mnie osobiscie. Oczywiscie spodziewam sie zaraz dyskusji na temat tego ze jest to moja pierwsza wypowiedz na forum itd. ale tu chyba nie o to chodzi kto ile razy sie wypowiada (chociaz po wypowiedziach stalych tu bywaczy to sam juz nie wiem).
Jest kila spraw o ktorych chcialbym powiedziec i bede tu chyba jedym z niewielu, ktorzy nie wyzywaja tu innych.
Pierwsza dosyc zabawna dla mnie sprawa jest to, iz zadna osoba ktora tu sie wypowiadala (raczej w tym poprzednim topicu) nie byla tego dnia na serwerze, malo tego, wielu z was nie wie o czym mowi i o kim a ma az tyle do powiedzenia. Bardzo ciekawe. To co powiedzial BadIDea zostawie bez komentarza (oczywiscie ma racje ale jezeli ktos czegos nie chce widziec to nie zauwazy).
Dziwi mnie to, ze wielu tu wyciaga wnioski czytajac nieco spreparowany przebieg sprawy do tego nie pelny i nie obiektywny. Szczerze mowiac moglbym przedstawic podobny, ktory bedzie pokazywal prawdziwe oblicze niektorych klanow i ich wychowania. Ale przeciez kto by chcial o tym pisac. Czytajac dokladnie wszystkie wypowiedzi zauwazylem (co bardzo mnie rozbawilo) ze gosc, ktory nie zna tematu o ktorym zaczyna pisac a temat jak sie nie myle jest o zachowaniu itp. rozpoczyna temat od wyzywania. Kompletna paranoja.
Chcecie uczyc innych kultury i dobrego zachowania w czasie gry to moze najpierw zaczniecie od siebie. I jeszcze jedno... Apro po bachorow. Jezeli to ma jakiekolwiek znaczenie w tym temacie to srednia wieku calego UFO przekracza grubo 23l wiec sa tu osoby od 17 do 3.. wiec prosilbym co niektorych o wiecej szacunku.
Kolejna sprawa to poziom gry. Mysle ze DoD nie jest serwerem ani klanowym ani dla osob tylko z jakims bagazem doswiadczen. Widze, ze niektorzy z was nie widza procz tej gry nic wiecej i traktuja ja nazbyt powaznie. Polaczyliscie sie w team skladajacy sie z samych klanowiczow (niechcac shuffle) blokujac spawna do tego obrazajac ludzi ktorzy zaczynaja w to grac. Umiejetnosc gry to nie tylko celnosc itp. ale rowniez stowrzenie odpowiednich warunkow dla dobrej i wyrownanej gdy jak rowniez pomoc tym ktorzy zaczynaja a nie wysmiewanie ich i obrazanie.
Nie interesuje mnie czy ten prozac...prostak...sorki proster(widze ze tez mam czasami problem z czytaniem i pisaniem) jest z POISON czy z innego tzw. klanu. Bo zal mi faceta i ludzi ktorzy musza czytac jego wypowiedzi na tym forum. Jak mialem 15lat to imponowalem moze kolega jak sie nabijalem z innych bo jaki to ja nie cwaniak ale wyroslem z tego. Widocznie ten gosc ma jeszcze dluga droge przed soba. Bo edukacje napewno dawno juz skonczyl.
Jezeli chodzi o wypowiedz mojego przyjaciela DUKE'a co do znajomosci czlonkow POISON. Wielu z was chyba nie rozumie tu 1 rzeczy i oczywiscie Ci mniej blyskotliwi podlapali temat do pokazania sie. Ja rowniez znam kilku ludzi z POISON a nie sadze zeby ktorys z nich znal mnie. I nie bylo tu mowy o zadnych osobistych kontaktach tylko i wylacznie o tym ze widuje sie ludzi na serwerach i widzi sie jak graja, zachowuja itd.
A jezeli chodzi o gre z poison to wlasnie tego dnia poznalem jednego z nich i nie rozumiem czego on sie nie chce wypowiedziec. Byl to tzw. MESKAL. Nie wiem czy byl on od poczatku calej tej farsy czy tez przyszedl pozniej ale i z nim mialem pewna dyskusje na temat tego co sie dzieje. Jak dobrze pamietam to byl Rail Gun. Do rzeczy..Byla to 1 osoba, ktora reprezentowala dla mnie jakis poziom rozmowy mimo ze rowniez sie pozarlismy ale wiedzialem ze gosc rozumie w czym rzecz. I jeszcze jedno, nastepna mape po wyjsciu co niektorych (n1k czy jacek) gralo sie swietnie, z wyrownanymi skladami bez zadnych bluzg i tyle. Chyba MESKAL by to potwirdzil.
I jeszcze jedno... poznalem jacka na TS i jezeli ktos z nim jeszcze rozmawial to wie co on soba reprezetuje i co ma do powiedzenia. No coz, taki zawod...Po kilku latach kazdemu psycha siada i uwazajcie na tego typa bo komputer wam zabierze z wasza winda.
I jeszcze jedno. Skoro UFO to takie buraki to czemu ciagle ktos chce sie dolaczyc? Ale to pytanie nie dla was.

A tak na zakonczenie, (ciesze sie bo to w koncu cos z mojej dziedziny zycia) :
TAKA MALA PROPOZYCJA DLA BO-CHATEROW ROVERA I HANZA klopsika. Zapraszam na strone UFO, tam macie moj nr gg i z checia mozemy sie spotkac. Mysle, ze tatus mnie pusci. Aha... Mozecie tez zobaczyc sobie fotki to przynajmniej bedziecie mieli orientacje i troche czasu potrenowac biegi. Jestem b. goscinny. Zapraszam
Go to the top of the page

+Quote Post

Posty w temacie

Closed TopicStart new topic
1 Użytkowników czyta ten temat (1 Gości i 0 Anonimowych użytkowników)
0 Zarejestrowanych:

Wersja Lo-Fi