IPBIPB

Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

> Moderator KiD, wtf?
NoOne
post 0:23, 16 12 2003
Post #1

Gefreiter
Ikona Grupy

Grupa: ProPlay0r
Nr użytkownika: 490

Topic zamkniety. Uzytkownicy ReD, Siara, Mad - zabanowani,

No lol.

Jeszcze rozumiem ReD ok podjal topic spoko, ale za co np bana siara dostal za to ze napisal dolanczam sie i wesolych swiat?

Rozumiem wszelkie ciecia txt, przeneisienia topicow, zamykanie wymykajacych sie mocno spod kontroli i Kid'a jako szeryfa na strazy pokoju, ale na litosc boska ktos zyczy wesolych swiat i dostaje bana na forum? to moze w ramach tego ze zbanowales siare ktory jst moim znajomym ja w ramach rewanzu dopisze cie do shitlisty na ircu?, no chwila moment gdzie to zmierza. Jeszzce troche ciec najbardziej aktywnych topicow, banowan jak sie zywnie podoba i posypia sie takie w/w txt bo akcji na tym forum w stylu zamkne topic bo mam zly humor jest ciut za duzo.

Rozumiem ze moderatorzy spelniaja swoja funkcje i ok. Bez tego bylby tu burdel, ale nigdy nie zrozumiem jak ktos moze dawac bana za zyczenia swiateczne.

Domagam sie imo przeprosin jakis publicznych i zdjecia bana uzytkownikowi siara !

ps: oczywiscie wszystkim na wypadek kolejnego bana zycze wesolych swiat lol :>
Go to the top of the page

+Quote Post

Start new topic
Odpowiedzi
Usagi
post 0:34, 16 12 2003
Post #2

Hauptmann
Ikona Grupy

Grupa: ProPlay0r
Nr użytkownika: 210

jak to ktos pieknie napisal na guest book ufo - kazdy ma zly dzien i kazdemu przytrafiaja sie bledy... hyhy dzisiaj chyba duzo osob mialo zly dzien wink.gif
coz, zima przyszla, pogoda sie zmienila, cisnienie sie zmienia jak w kalejdoskopie... widac wplywa to na wielu czlonkow sceny et.
pozdrawiam tych, ktorzy nie stracili dobrego humoru i dolaczam sie do zyczen reda, mada i fryty... boom na zyczenia pewnie i tak bedzie 24 (kto pierwszy ten lepszy, stary zwyczaj rtcw)... ale ja i tak czekam na nowy rok, na ostatni i pierwszy wpis.
cobym nie zasluzyl na bana... http://sm.maca.se/np/ <- szkoda ze tak malo klanow z polska sie zapisalo
pzdr
Go to the top of the page

+Quote Post

Posty w temacie

Closed TopicStart new topic
1 Użytkowników czyta ten temat (1 Gości i 0 Anonimowych użytkowników)
0 Zarejestrowanych:

Wersja Lo-Fi