IPBIPB

Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

> Moderator KiD, wtf?
NoOne
post 0:23, 16 12 2003
Post #1

Gefreiter
Ikona Grupy

Grupa: ProPlay0r
Nr użytkownika: 490

Topic zamkniety. Uzytkownicy ReD, Siara, Mad - zabanowani,

No lol.

Jeszcze rozumiem ReD ok podjal topic spoko, ale za co np bana siara dostal za to ze napisal dolanczam sie i wesolych swiat?

Rozumiem wszelkie ciecia txt, przeneisienia topicow, zamykanie wymykajacych sie mocno spod kontroli i Kid'a jako szeryfa na strazy pokoju, ale na litosc boska ktos zyczy wesolych swiat i dostaje bana na forum? to moze w ramach tego ze zbanowales siare ktory jst moim znajomym ja w ramach rewanzu dopisze cie do shitlisty na ircu?, no chwila moment gdzie to zmierza. Jeszzce troche ciec najbardziej aktywnych topicow, banowan jak sie zywnie podoba i posypia sie takie w/w txt bo akcji na tym forum w stylu zamkne topic bo mam zly humor jest ciut za duzo.

Rozumiem ze moderatorzy spelniaja swoja funkcje i ok. Bez tego bylby tu burdel, ale nigdy nie zrozumiem jak ktos moze dawac bana za zyczenia swiateczne.

Domagam sie imo przeprosin jakis publicznych i zdjecia bana uzytkownikowi siara !

ps: oczywiscie wszystkim na wypadek kolejnego bana zycze wesolych swiat lol :>
Go to the top of the page

+Quote Post

Start new topic
Odpowiedzi
Thoro
post 0:40, 16 12 2003
Post #2

Major
Ikona Grupy

Grupa: Użytkownicy
Nr użytkownika: 519

NoOne. Zgadzam sie z toba. Malo co tez nie dostalem bana, bo mialem sie dopisac do tamtego topicu. Bylem prawie pewny, ze Red dostanie za niego bana, aczkolwiek w sumie on chcial zalagocic spor, ale skoro Kid powiedzial, ze zostawiamy ten temat, to jego "autorytet" tongue.gif zostal naruszony i jeszcze tego bana moge zrozumiec, ale Mad i siara to juz lekka przesada!!

Ja mam nadzieje, ze nie musze sie zegnac, bo qrcze strasznie lubie to forum i zagladam tu kilka razy dziennie. Co ja bez niego by poczal tongue.gif.
Go to the top of the page

+Quote Post

Posty w temacie

Closed TopicStart new topic
1 Użytkowników czyta ten temat (1 Gości i 0 Anonimowych użytkowników)
0 Zarejestrowanych:

Wersja Lo-Fi