IPBIPB

Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

> Moderator KiD, wtf?
NoOne
post 0:23, 16 12 2003
Post #1

Gefreiter
Ikona Grupy

Grupa: ProPlay0r
Nr użytkownika: 490

Topic zamkniety. Uzytkownicy ReD, Siara, Mad - zabanowani,

No lol.

Jeszcze rozumiem ReD ok podjal topic spoko, ale za co np bana siara dostal za to ze napisal dolanczam sie i wesolych swiat?

Rozumiem wszelkie ciecia txt, przeneisienia topicow, zamykanie wymykajacych sie mocno spod kontroli i Kid'a jako szeryfa na strazy pokoju, ale na litosc boska ktos zyczy wesolych swiat i dostaje bana na forum? to moze w ramach tego ze zbanowales siare ktory jst moim znajomym ja w ramach rewanzu dopisze cie do shitlisty na ircu?, no chwila moment gdzie to zmierza. Jeszzce troche ciec najbardziej aktywnych topicow, banowan jak sie zywnie podoba i posypia sie takie w/w txt bo akcji na tym forum w stylu zamkne topic bo mam zly humor jest ciut za duzo.

Rozumiem ze moderatorzy spelniaja swoja funkcje i ok. Bez tego bylby tu burdel, ale nigdy nie zrozumiem jak ktos moze dawac bana za zyczenia swiateczne.

Domagam sie imo przeprosin jakis publicznych i zdjecia bana uzytkownikowi siara !

ps: oczywiscie wszystkim na wypadek kolejnego bana zycze wesolych swiat lol :>
Go to the top of the page

+Quote Post

Start new topic
Odpowiedzi
Thoro
post 1:41, 16 12 2003
Post #2

Major
Ikona Grupy

Grupa: Użytkownicy
Nr użytkownika: 519

Po czym powstaje drugi topic, niejako kontynuacja. Bo ktoś jeszcze chciał dolać oliwy do ognia.

Ja stworzylem topic, ze by wyjsnic sprawe nie z UFO, ale z umiejetnoscia czytania, poniewaz kilka osob (rowniez ty swiety smile.gif ) zarzucilo mi i kilku osobom, ze nie potrafia czytac ze zrozumieniem (nie wiem jak tamci, ale ja umiem smile.gif ). Temat wogole nie mial traktowac o UFO i poison(swiety czyzbys nie czytal ze zrozumieniem), tylko chcialem wyjasnic czemu tak a nie inaczej zrozumialem post prospera. Od razu zaznaczylem na koncu, ze topic jest do zamkniecia i mimo ze widzialem, ze 2 moderatorow go czytalo nie zamkneli go (lenistwo?? blink.gif ). Chcialem, zeby zostal zamkniety, bo spodziewalem sie, ze moze sie zaczac od nowa wojna. Kid uczynil to jednak duzo pozniej. Puenta jest taka, ze ja nie dolewalem oliwy do ognia smile.gif.

Ja nie bede zyczyl wesolych swiat, gdyz przyjdzie na to jeszcze czas biggrin.gif
Go to the top of the page

+Quote Post

Posty w temacie

Closed TopicStart new topic
1 Użytkowników czyta ten temat (1 Gości i 0 Anonimowych użytkowników)
0 Zarejestrowanych:

Wersja Lo-Fi