IPBIPB

Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

> Cienki Bolek, prosze tutaj wpisywac wszelkie bluzgi
Cienki Bolek
post 0:42, 16 12 2003
Post #1

Leutnant
Ikona Grupy

Grupa: Użytkownicy
Nr użytkownika: 410

Dzizaz qwa ja pie...
Prosze uprzejmie naczelne wladze SL zeby jak ccha cos jeszcze powidziec to sobi etytaj ulzyly..

Nie dosc, ze to ja powinienem sie czuc obrazony i mnie powinnisicie przeprosic to nie jeszcze mnie naaaapierTalacie na forum spamujac je totalnie.

Sorry ze sie zdenerwowalem po tym jak mnie na testy zaprosiliscie i wasi super klanowicze .. niech powidza ktorzy to najlepiej byli dali kicka z serwera.... mimo, ze wiedizeli ze mam byc testowany.

Wam albo sie to zdarza codziennie, ze nei widzicie tutaj nic zlego...

Akill co do mojego skilla najgorszego w kosmosie to spytaj sylphira albo ripa jaki on jest strasznie &^jowy. A najlepiej sam sie przekonaj
Go to the top of the page

+Quote Post

Start new topic
Odpowiedzi
Cienki Bolek
post 2:54, 16 12 2003
Post #2

Leutnant
Ikona Grupy

Grupa: Użytkownicy
Nr użytkownika: 410

QUOTE (Eld @ 23:20, 15 12 2003)
spoko Bolo. w imieniu swoim i calego klanu chcialbym cie przeprosic za to, ze ZBLUZGALES MNIE NA GG, a potem PUBLICZNIE CALY KLAN SL. czyn nasz, jakim bylo niechcacy przeczytanie twojego obrazliwego posta i odpowiedzenie na niego, uwazam za karygodny. w pelni swiadomy swojej winy prosze cie o wybaczenie. wybacz mi i SL jak polak polakowi, gracz graczowi sad.gif

> a ja myslalem ze mnei chcesz przeprosic za to ze zapraszasz na serwer .. czy tam laskawie sie godzisz a potem jak sie pojawiem to dostaje BANA na co najmniej godzinke z serwera...

a juz na powaznie:
ps. co do skilla to wlasnie sie chwalil dzisiaj Sylphir. jak to sie skonczylo? 29-17 dla niego tak? to biorac pod uwage jego dzisiejsza slaba forme faktycznie kapitalnie o tobie swiadczy.

> hmm super IMO z postu killa mozna bylo wywnioskowac, ze skonczy sie co najmniej 30 do (-1)

Rip nie jest juz jakis czas wyznacznikiem super celnosci w klanie, bo ostatnio cieniuje sad.gif

> ojej wiesz w kazdym razie jak kill chce sie sprawdzic to zaprasza.. wogole kazdy z SL .. (mieliscie zaczac od najslabszych) jest serdecznie proszony o duelik zeby potwierdzic slusznosc tez wyglaszanych przez killa, bo jesli sie okaze ze sa to zwykle oszczerstwa to chyba honor mu nakarze je odwolac...

ps2. z tym zaproszeniem to przesadzasz. to nie bylo zaproszenie, to bylo nudzenie Poiu "pozwol mu zagrac z nami". odpowiedz byla ok, ale nie wymagaj od innych aby ja zaakceptowali...

no tak czyli takie "zaproszenie" ze spokojnie moglem sie spodziewac kicka i bana mim o ze wiedzieli ze ty sie zgodziles...
Chyba nie powiesz ze jest to normalne zachowanie i wszystko gra

No chyba ze witacie takkazdego na testach

1. Dzieki ze w koncu zsedles ze mnei na innym temacie.
2. ja wszystkie swoje posty ciachnalem na temat jaki tam byl i bede wdzieczny jesli zrobicie to samo bo sie burdel zrobi na forum maksymalny
3. Tutaj prosze bardzo wszystko w granicach rozsadku .. czyli mowmy to co w realy spokojnie w twarz bysmy sobie poweidzieli
4. Czy moglbys zacytowac cala moja wypowiedz na gg do ciebie? Jesli znalazly sie tam slowa powszechnie uwazane za obelzywe to sorki, ale postaw sie na moim miejscu ... moze kiedys ktos cie gdzies zaprosil i zostales wykopany..?

Ok to tyle .. pozno juz
<peace>
Go to the top of the page

+Quote Post

Posty w temacie

Reply to this topicStart new topic
1 Użytkowników czyta ten temat (1 Gości i 0 Anonimowych użytkowników)
0 Zarejestrowanych:

Wersja Lo-Fi