IPBIPB

Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

> Demka z aimbotem niewykrytym, Know thine enemy....
LOKI 65t
post 14:42, 30 11 2003
Post #1

Leutnant
Ikona Grupy

Grupa: Użytkownicy
Nr użytkownika: 330

Szukalem jakiegos solidnego zrodla z demkami ktore pokazuja aimbota w akcji - bez wiekszych sukcesow. Albo znajduje strony z botami ALBO z demkami meczy...

Moze ktos z was zna jakies zrodlo / ma wlasna kolekcje zuploadowanych demek pokazujacych goscia koszacego z aimbotem ale nie takim co to jednoczesnie odroznia kolorkami wrog/swoj tylko cos bardziej sprytnego. Ostatnio nagralem demko i cos nie jestem pewien - a ze mam tylko jedno demko okreslone jako aimbot (wczesniej podane na forum dotyczace goscia PunkButter|Thomas ) wiec trudno mi cos stwierdzic.
Go to the top of the page

+Quote Post

Start new topic
Odpowiedzi
blinkkin
post 2:36, 25 12 2003
Post #2

Grupa: Half ProPlay0r
Nr użytkownika: 547

nagralem to demko dzisiaj na niemieckim serverze klanu rats. dokladniej sa to dwa demka. dwa (oasis i seawolf) mozna poogladac oczami milego cheatera. korzysta on nie tylko z aimbotu, ale tez z wallhackow, co doskonale widac na demkach. narobilem takze okolo 150 sreenow, jednak nie udaly sie, poniewaz zamiast robic po jego stronie, robily sie one na moim kompie. szkoda. wracajac do demek, mozna zobaczyc min. jak koles celnie strzela przez dym z flary, ktora sam rzucil. wspaniale wygladaja tez hs'y, ktorych jest multum. polecam.

seawolf battery
oasis
Go to the top of the page

+Quote Post

Posty w temacie

Reply to this topicStart new topic
1 Użytkowników czyta ten temat (1 Gości i 0 Anonimowych użytkowników)
0 Zarejestrowanych:

Wersja Lo-Fi