IPBIPB

Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

> the best frags, kolejny durny konkurs?
blinkkin
post 17:27, 24 12 2003
Post #1

Grupa: Half ProPlay0r
Nr użytkownika: 547

na zachodzi popularbe sa roznego typu frag conntest. czemu nie zrobic takiego w polsce? bylby to zbior 10 najlepszych fragow ze sceny et. oto zasady:
[-] tylko cw, bez ffa, !@#ac ffa. sam mam demka w ktorych zabijam 17 osob z rzedu lub 7 kolesi z pistoletu albo jeszcze lepiej 3 z noza. wiec tylko demka z oficjalnych klanowek bez treningow i sparingow.
[-] moga to byc fragi z roznego typu broni, wykluczam tu tylko arty, naloty i mortar, poniewaz nie wygladaja one zbyt pieknie.
[-] dopuszczalne sa zabawe teamkille.
[-] demko musi zawierac dokladny opis: kto z kim, data, uzyta bron, czas trwania.
[-] w konkursie nie biora udzialu cale demka (7-14 mb lol), tylko wykrojone, najlepsze akcje. nie zamierzam ogladac 30 minut jednego demka.
[-] piersza selekcja bedzie przeprowadzona przez pewna grupe ludzi. zostanie wybranych np. 50 najlepszych demek, ktore zostana opublikowane np. w postaci jednego filmiku.
[-] finalowe 10 demek wybierze opinia publiczna, cos w rodzaju audiotele.
i tutaj mam pytanie co o tym sadzicie?
Go to the top of the page

+Quote Post

Start new topic
Odpowiedzi
falubaz
post 17:44, 25 12 2003
Post #2

Oberst
Ikona Grupy

Grupa: Half ProPlay0r
Nr użytkownika: 367

Gadaj z dupa to cie osra. Pomysl znakomity. Jezeli nie chce wam sie przegladac demek to was nikt nie zmusza i nie piszcie w stylu [QUOTE]2 Nie kazdemu bedzie sie chcialo ogladac 100 dem zeby znalesc cos dobrego .. bo to prowadzi do obledu. Nikt was nie zmusza. A jezeli masz jakas taka akcje to napewno pamietasz na jakiej mapie byla i mniej wiecej okres(dzien) kiedy to nagrales wiec patrzysz po demkach i sprawdzasz. Demka sa zapisane z data, godzina i mapa wiec problemu nie ma. blinkkin gratuluje checi i mam nadzieje ze topic nie zginie gdzies w otchlaniach forum. Lepiej zeby Adminowie dokleili go na gore. smile.gif czekam na filmiki , nie wysylam nic bo nie mam sie czym chwalic. ale przyklad najlepiej brac od lepszych smile.gif.
Napewno beda texty typu ale kamper itd. nie przejmujcie sie smile.gif!!
NIECH WYGRA NAJLEPSZY smile.gif
Go to the top of the page

+Quote Post

Posty w temacie

Reply to this topicStart new topic
1 Użytkowników czyta ten temat (1 Gości i 0 Anonimowych użytkowników)
0 Zarejestrowanych:

Wersja Lo-Fi