IPBIPB

Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

> Kącik Filmowy, co ogladales ostatnio ?
AciD
post 6:24, 27 12 2003
Post #1

Leutnant
Ikona Grupy

Grupa: ProPlay0r
Nr użytkownika: 488

Proponuje zalozyc topic, w ktorym ludzie moga pisac o filmach ktore ostatnio widzieli, moze bedzie czesto updatowany i przebije ten o cziterach biggrin.gif

Ja ostatnio widzialem:
-Underworld : niezly film, nawet wart pojscia do kina, troszke imho mniej akcji niz sie spodziewalem, ale wypasnie zrobiony i dynamiczna fabula.
-Kill Bill : kolejny klasyk mistrza Tarrantino... nic dodac nic ujac... troche beki i duzo krwi...
Go to the top of the page

+Quote Post

Start new topic
Odpowiedzi
DaBi
post 17:32, 27 12 2003
Post #2

Hauptmann
Ikona Grupy

Grupa: Moderatorzy
Nr użytkownika: 19

topicu o cziterach raczej nic nie prtzebije... no chyba że cziterzy 2 reaktywacja
A co do filmów jakie ostatnio widziałem to jjestem raczej Malo filmowym człowiekiem i niewiele ogładam. ale coś tam się znajdzie
Tak wiec ostatnio widziałem ( a dokładniej dzisiaj ) film pod tytułem

Requiem for a dream - ( Requiem dla snu )

Film mocno... pokręcony przepełniony mocno pogietymi wizjami reżysera. No ale czegoż tu sie spodziewać jak opowiada on o narkotykach i o ucieczce w świat marzeń. Akcja na poczatku wlecze .. dialogi są płytkie i z dupy wziete. Wszystko zaczyna przyspieszać wraz z postepujacą destrukcją bohaterów.
Film podzielony na kolejne czesci zatytułowane lato ,jesień, zima które mają według mnie symbolizowac postępujacą degradację człowieka. Oniryczne wizje podkresla muzyka... motyw muzyczny wydał mi sie znajomy. Muzyka jest ta jest w filmiku Final destination jaki stworzył Nikramo. Tak wiec oglądalo mi się to troszkę dziwnie bo miałem wrażenie że zaraz ktoś wyskoczy i zacznie fragować 0__o.
generalnie film jest dziwny... jak ktoś lubi troszkę pomyśleć ogladając i lubi tego typu obrazy to polecam.
Mnie osobiscie film nie zachwycił ... choć zastanowił. Na pewno poruszył.
No to chyba tyle ...

P.S
Film ten dostałem od bliskiej przyjaciółki która prosila o to abym obejrzał i podzielił się z nia wrażeniami. Nie wiem chyba testowała moją wrażliwość wink.gif
Go to the top of the page

+Quote Post

Posty w temacie

Reply to this topicStart new topic
1 Użytkowników czyta ten temat (1 Gości i 0 Anonimowych użytkowników)
0 Zarejestrowanych:

Wersja Lo-Fi