IPBIPB

Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

> Kącik Filmowy, co ogladales ostatnio ?
AciD
post 6:24, 27 12 2003
Post #1

Leutnant
Ikona Grupy

Grupa: ProPlay0r
Nr użytkownika: 488

Proponuje zalozyc topic, w ktorym ludzie moga pisac o filmach ktore ostatnio widzieli, moze bedzie czesto updatowany i przebije ten o cziterach biggrin.gif

Ja ostatnio widzialem:
-Underworld : niezly film, nawet wart pojscia do kina, troszke imho mniej akcji niz sie spodziewalem, ale wypasnie zrobiony i dynamiczna fabula.
-Kill Bill : kolejny klasyk mistrza Tarrantino... nic dodac nic ujac... troche beki i duzo krwi...
Go to the top of the page

+Quote Post

Start new topic
Odpowiedzi
Ghost
post 19:45, 28 12 2003
Post #2

Feldwebel
Ikona Grupy

Grupa: Użytkownicy pbm
Nr użytkownika: 539

Powiecie zaraz że mam świra, bo jedyny film jaki widziałem (normalny) to Kill Bill Quentina Tarrantino, reszta jest... wojenna.

1. Szeregowiec Ryan (Saving Private Ryan) - o tym filmie trzeba pamiętać i patrzeć na niego minimum 3 razy w tygodniu jeśli jesteś fanatykiem wojennym.

2. Kompania Braci (Band of Brothers) - jeśli nie obejrzysz wszystkich odcinków conajmniej 5 razy, to nie jesteś fanatykiem.

3. Wróg u Bram (Enemy in the Gates) - klasyka, kto tego nie zna, ten nie jest wart niczego. Piękny film, szturm na Stalingrad i walka dwóch snajperów w ruinach - to trzeba zobaczyć!

4. Parszywa Dwunastka I,II,III (Dirty Dozen) - któż tego nie zna...

5. Orzeł Wylądował (The Eagle has Landed) - grupka niemieckich komandosów chce zabić Churchila. TRZEBA obejrzeć!

6. Tylko dla Orłów (Only for Eagles) - Eastwood zabija niemców z Thompson'a "Tommy-Gun" A1911M1A - świetne!

7. Złoto dla Zuchwałych (Gold for Brave) - genialny i zabawny film wojenny. Splash Damage wykorzystało ten pomysł w goldrushu smile.gif

8. Działa Navarony (Guns of Navarona) - świetny film, kto grał w Commandos 2 ten wie, jest tam pełno odniesień.
Go to the top of the page

+Quote Post

Posty w temacie

Reply to this topicStart new topic
1 Użytkowników czyta ten temat (1 Gości i 0 Anonimowych użytkowników)
0 Zarejestrowanych:

Wersja Lo-Fi