IPBIPB

Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

> XP Hunters Associaton, Co myślicie o grze "na XP"?
Stopa
post 12:57, 30 12 2003
Post #1

Gefreiter
Ikona Grupy

Grupa: Użytkownicy pbm 3
Nr użytkownika: 881

Gram a Fueldumpie. Jestem w bazie Axis (jestem Allies) kampuje i rozwalam blokady do zbiornika paliwa, a tu słyszę "bridge constructed", potem foot "bridge constructed". Albo na Goldrush, jakiś Engr ciągle naprawiał Truck Barrier 2, podczas gdy Eng z Allies uparcie go niszczył. Pod koniec meczu (nie wygranego przez Allies) oboje mieli 4 poziom Eng, i coś koło 300 XP. Ręce opadają. W następnym meczu nie mogłem się zająć tym co lubię najbardziej, i posunąłem się do tego że po raz pierwszy od rozpoczęcia grania w ET, zostałem Engiem. W połowie meczu idę do czołgu, a tam nikogo nie ma (Tank Barrier 1). Większość z 14 ludzi na serwie walczy o Truck Barrier 1. Prowadze ten czołg, a nikogo to nie interesuje. Ale zacząłem mieć problemy po rozwaleniu wejścia do banku. Ale i tak przegraliśmy. Ręce opadają. Takie klasy jak Soldier czy CVops są bardzo przydatne, ale w FFA nikt tego nie potrafi wykorzystać. Soldier np.:na Oasis bronie dział, Cvops na Radarze kradnie w przebraniu części. A o odkrywaniu min nie ma co gadać. Kiedyś grałem w Counter-Strike'a, ale gra straciła sens, bo wszyscy gonili za fragami. Nikomu nie chciało się pofdkładać bomby/ratować zakładników. Moim zdaniem w Patchu np.:1.03 nie powinno się pokazywać ilości XP.
Do Moderatorów: błagam, nie kasujcie tego, to mój pierwszy topic, kilka razy przeszukałem Forum i czegoś takiego nie znalazłem. ph34r.gif
Go to the top of the page

+Quote Post

Start new topic
Odpowiedzi
Thoro
post 13:55, 30 12 2003
Post #2

Major
Ikona Grupy

Grupa: Użytkownicy
Nr użytkownika: 519

QUOTE (Stopa @ 11:57, 30 12 2003)
Cvops na Radarze kradnie w przebraniu części. A o odkrywaniu min nie ma co gadać. Moim zdaniem w Patchu np.:1.03 nie powinno się pokazywać ilości XP.

CO w przebraniu to zadna zmyla smile.gif, wiekszosc ludzi rozpozna przebranego coverta chocby po broni jaka nosi. Co innego odkrywanie min - tutaj sie zgodze. Ale i tak ludzie na ffa nie traktuja coverta jak szpiega, ktory po przebraniu sie moze otworzyc drzwi, ktory wykrywa miny, ale traktuja go jako snajpera!!!, a polowa z nich nawet nie wie o mozliwosci przebierania sie i o wykrywaniu min.

Pomysl z usunieciem Xp tez nie jest dobry. Po awansach kazda z klas dostaje dodatkowe umiejetnosci, ktore nieukrywajmy sa bardzo przydatne smile.gif.

btw. czasami jak trafie na 6 mapowa kampanie to tez lubie czasami pobiegac za Xp tongue.gif, ale tylko czasam, zreszta na ffa nie gram az tak czesto smile.gif. W kazdym razie nigdy nie zapominam o celach misji. Jak chce nabic Xp to ide do axis, bo tam jest to latwiejsze. biggrin.gif Jak chcesz, zeby twoja druzyna myslala to zapisz sie do klanu i problem z glowy (aczkolwiek, niektore klany tez nie mysla tongue.gif )
Go to the top of the page

+Quote Post

Posty w temacie

Reply to this topicStart new topic
1 Użytkowników czyta ten temat (1 Gości i 0 Anonimowych użytkowników)
0 Zarejestrowanych:

Wersja Lo-Fi