IPBIPB

Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

> Dlaczego powstało to forum, I o czym tu powinno się pisać ?
Swiety
post 19:59, 29 12 2003
Post #1

General
Ikona Grupy

Grupa: Użytkownicy
Nr użytkownika: 306

Utworzyłem to forum dla osób zainteresowanych wyłącznie graniem klanowo w ET.

Jeśli kogoś nie obchodzi kolejny topic typu "Która broń jest najlepsza", "Dlaczego mój skil spadł" itp a jest zainteresowany wyłącznie tematyką CB, oraz innymi ligami i zawodami to myślę że to forum będzie idealnym miejscem dla niego.

Narazie forum jest tymczasowo. Jesli będzie się cieszyło zainteresowaniem zostanie. Jeśli nie skasuje się.
Go to the top of the page

+Quote Post

Start new topic
Odpowiedzi
Swiety
post 21:10, 30 12 2003
Post #2

General
Ikona Grupy

Grupa: Użytkownicy
Nr użytkownika: 306

QUOTE (FarSight @ 12:57, 30 12 2003)
sqmaj to wkoncu qr.wa jak USERZY kca (słowo na p)ic glupoty to niech se (słowo na p)a ... jak nie mam ochoty czytac ch.uj.ow.ych topicow to ich nie czytam

Jak userzy chcą (słowo na p)ić głupoty to powiem tyle - Wynocha, fora ze dwora.
Dopóki ja tu jestem administratorem to nie pozwole żeby zrobił sie z forum ET Hyde-Park. Zresztą Hyde- Park już jest na tym forum i jak ktoś chce (słowo na p)ić to Park jest odpowiednim miejscem dla niego.

Administratorzy są po to żeby kształtować i ukierunkowywać to forum. Szczególnie Kid i Gates, którzy wywalają własną kase na domene i miejsce na serwerze.
Nikomu z administratorów nie zalezy żeby ograniczać dostepność tego forum i żeby schodziło na psy.
Zalezy na tym aby
1. Forum prezentowało odpowiedni poziom
2. Forum cieszyło się dużą popularnością
3. O ile to możliwe zadowoliło różne grupy (noobów, pro-plajerów)
4. Integrowało scene ET
I podejmiemy wszelkie środki do zapewnienia tego.

Imo sam kciales byc tu adminem, modem i probojesz jakas krucjata robic przeciwko userom ty tu jestes od pilnowania porzadku wiec przestan sie urzalac jacy to ch.ujo.wi sa tu userzy etc tylko zaloz se wlasne forum i na nim rob co ci sie podoba .....

Może sam sobie założ forum jak ci się nie podoba. Będziesz tam wpadał wyłącznie po to żeby nabijać się z innych topiców.

Mi osobiscie offtopy, debilizm, lamerstwo czesci userow tego forum nie przeszkadza bo po prostu ich topicow / postow nie czytam i pewnie duza czesc ludzi tak robi ....

Nawet nie wiesz ile ludzi przysyła mi msg że forum schodzi na psy, żebym coś robił bo inaczej przestaną tam zaglądać.
W momencie kiedy próbuje stworzyć się dodatkowe forum dla ludzi niezadowolonych z poziomu na forum ty mówisz że to jest bezsensu. Próbe stworzenia czegoś lepszego odrazu torpedujesz
Ja mam dużą wyrozumiałość dla noobów ale inni użytkownicy tego forum nie mają takiej wyrozumiałości i mieszają noobów z błotem tylko za to że są noobami

Imo w bledzie jestes .... zobacz kto i jak uzywa tego forum ... ludzie dla ktorych najprawdopodobniej kcialbys zrobic forum na pass ect wpadaja tu tylko po to by miec beke ... polookac co smiesznego lole nawypisywaly i moze sie nad nimi chwile poznecac lub prz.ypie.rdo.lic
a na tym boardzie to albo sie daje reply na jakis lolowy temat albo raz na miech jest jakas jazda z czit/obraza/ktos jest ch.u.je.m/klan to ch.u.je

Forum na pass to był raczej żart w nawiązaniu do sprawy serwera na pass. Napewno coś takiego nie wchodzi w rachube.

Uważasz że to jest w porządku ? Że niektórzy "pro-plajerzy" tylko wchodzą tu żeby pośmiać się z innych, ponabijać ? i że tak ma już zostać ?
Z twojej wypowiedzi wynika jedno że to forum dla niektórych jest tylko po to żeby się nabijać z kogoś a w momencie kiedy chce się z tym walczyć to piszesz że tak ma już zostać.

Jeśli tobie nie podoba się to nowo stworzone forum to nie musisz tu pisać. Napewną znajdą się osoby dla których to forum będzie dobre.
O czym tu się bedzie pisać ? Wystarczy popatrzeć na topici które zostały przeniesione do tego forum z forum ogólnego. Może nie te typu Owned by supervisor ale pare innych.
Go to the top of the page

+Quote Post

Posty w temacie

Reply to this topicStart new topic
2 Użytkowników czyta ten temat (2 Gości i 0 Anonimowych użytkowników)
0 Zarejestrowanych:

Wersja Lo-Fi