IPBIPB

Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

> 400 dpi a 800 dpi...
jabol
post 23:53, 15 01 2004
Post #1

Schutze

Grupa: Użytkownicy
Nr użytkownika: 1093

Witam

Pisaliscie juz troche o myszkach i o podkladkach, ale nigdzie nie widzialem aby ktos napisal o jednym malym szczegole, ktory mnie nurtuje. Otoz zastanawiam sie nad kupnem porzadnej myszki. W chwili obecnej wchodza w rachube 2 opcje:
1. kupno IE 3.0 + Icemat w www.h4g.pl za 219 zl,
2. kupno MX 500 za podobna cene(nie wiem dokladnie, ale chyba jest bardzo zblizona).

Wynika z powyzszego, ze bardziej oplaca sie 1 opcja, jednakze MX ma 800 dpi, natomiast IE - 400. W zwiazku z tym mam pytanie, co do roznic w jakosci sterowania, celowania, itp. itd. i ogolnie uzywania w grach FPS pomiedzy myszkami ( chodzi mi tylko o ta roznice w dpi, nic wiecej ).

Dzieki z gory za wszelkie info. Pomozcie, bo mnie moja niewiedza drazni i nie wiem w co zainwestowac i caly czas gram na A4Tech'u smile.gif
Go to the top of the page

+Quote Post

Start new topic
Odpowiedzi
blacktyger
post 13:47, 17 01 2004
Post #2

Generalmajor
Ikona Grupy

Grupa: Half ProPlay0r
Nr użytkownika: 318

Oczywiście z przed mówcą się kategorycznie nie zgadzam ale to moje zdanie

IMO duże myszki jeśli dobże leżą w łapie (a taką jest logitech ) są bardzo dobre .. lepsze od tych małych poza tym ja do kabla przyzwyczaić bym się nie mół gdyż od 4i pół roku obsługuje sie radiową ...

co do tego ze więcej kosztuje to jest lepsze ---> prawie zawsze tak jest .. nic nie zastąpi najdroższej myszki na rynku Logitecha .. NIC tongue.gif przynajmniej narazie

BTW Boże media tech blink.gif przeciez oni jescze nic nigdy ( o ile dobze się orjęntuję ) nie zrobili czegoś co wytrzymuje powyżęj 2 tygodni ph34r.gif w KAŻDYM sklepie w jakim byem pytać się o gryzonia (byłem w 6 mięsdzy innym media markt vobis czy ine firmowe:) odradzili mi kupna Media Techumimo atrakcyjnej ceny itd. ....
Go to the top of the page

+Quote Post

Posty w temacie

Reply to this topicStart new topic
1 Użytkowników czyta ten temat (1 Gości i 0 Anonimowych użytkowników)
0 Zarejestrowanych:

Wersja Lo-Fi