IPBIPB

Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

> 400 dpi a 800 dpi...
jabol
post 23:53, 15 01 2004
Post #1

Schutze

Grupa: Użytkownicy
Nr użytkownika: 1093

Witam

Pisaliscie juz troche o myszkach i o podkladkach, ale nigdzie nie widzialem aby ktos napisal o jednym malym szczegole, ktory mnie nurtuje. Otoz zastanawiam sie nad kupnem porzadnej myszki. W chwili obecnej wchodza w rachube 2 opcje:
1. kupno IE 3.0 + Icemat w www.h4g.pl za 219 zl,
2. kupno MX 500 za podobna cene(nie wiem dokladnie, ale chyba jest bardzo zblizona).

Wynika z powyzszego, ze bardziej oplaca sie 1 opcja, jednakze MX ma 800 dpi, natomiast IE - 400. W zwiazku z tym mam pytanie, co do roznic w jakosci sterowania, celowania, itp. itd. i ogolnie uzywania w grach FPS pomiedzy myszkami ( chodzi mi tylko o ta roznice w dpi, nic wiecej ).

Dzieki z gory za wszelkie info. Pomozcie, bo mnie moja niewiedza drazni i nie wiem w co zainwestowac i caly czas gram na A4Tech'u smile.gif
Go to the top of the page

+Quote Post

Start new topic
Odpowiedzi
falubaz
post 0:36, 21 01 2004
Post #2

Oberst
Ikona Grupy

Grupa: Half ProPlay0r
Nr użytkownika: 367

Nie zgadzam sie z blacktygerem.Mam Mediatecha mt1000 za 40 zl z macro cashu i daje rdy.Jest mala ale ergonomiczna, 3 przyciski rox.Nie lubie tych paru przyciskow wiecej bo mialem taka microsoftu (nie wiem jaka) i nawet w windozie szalu dostawalem bo lubie czuc myszke pod lapa i co chwila jakis guzik naciskalem i sie byle gowno wlaczalo.Nie mowiac o graniu.Dobrze ze tylko pozyczona byla.
Dla mnie wazna cecha jest tez waga myszki bo za lekka nie moze byc a juz wole za ciezko niz za lekko, bo chociaz czujesz w lapie
Go to the top of the page

+Quote Post

Posty w temacie

Reply to this topicStart new topic
1 Użytkowników czyta ten temat (1 Gości i 0 Anonimowych użytkowników)
0 Zarejestrowanych:

Wersja Lo-Fi