IPBIPB

Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

> Czy znacie jakies kawały o Żydach?? :)
eInHeRjER_pL
post 18:17, 19 01 2004
Post #1

Gefreiter
Ikona Grupy

Grupa: Użytkownicy pbm
Nr użytkownika: 707

Spodobały mi sie ostanio dowpipy o żydach, jesli znacie (ale tylko fajne) to wpisujcie. Moje ulubione to:

z Pamietnika Hanza:
Zima 1943 r.
Żydzi wesoło trzaskają w kominku

Czym sie różni przejechany Żyd od przejechanego psa??
Za przejechanym psem widać ślady hamowania

Siedzi Hanz i Bruner w baraku, Bruner mówi:
- Hej Hanz dorzuć Żyda bo po nogach ciągnie

smile.gif smile.gif smile.gif smile.gif smile.gif
Go to the top of the page

+Quote Post

Start new topic
Odpowiedzi
eInHeRjER_pL
post 11:43, 23 01 2004
Post #2

Gefreiter
Ikona Grupy

Grupa: Użytkownicy pbm
Nr użytkownika: 707

QUOTE (ronin @ 19:11, 20 01 2004)
hmm myslalem ze to przemilcze ale niestety nie da rady...

blinkkin powiedzial ze inni smieja sie z polakow a my z zydow, wiesz co tylko ze te kawaly o polakach mozna porownac do tych o blondynkach a te o zydach dotycza MASOWEJ EKSTERMINACJI SETEK TYSCIECY LUDZI i imo nie ma w tym nic smieszego

next eInHeRjER_pL powiedzial ze teraz sie tepi zydow, dlaczego?? bo taka jest moda? bo tak robia inni? wiesz imo jestes jeszcze niewyzytym gowniarzem zastanow sie co piszesz...

jestem czlowiekiem o sporym poczuciu humoru ale tymi dowpipami jestem poprostu zdegustowany...

tak dokładniej to nie czepiam sie zydoow dlatego ze jest taka moda tylko ze oni juz tacy sa ze sie ich tepi: wpychaja wszedzie dupe np. zyd prezydent US. Wszedzie sa zydzi i oni sami wstydza sie swopjego pochodzenia to tak jakbys ty sie wyzekal ze jestes polakiem. Zreszta dla mnich wazne sa jak juz bylow jedenym dowpipie pieniadze. A tak na marginesie to ty grajac w et grasz czasami po stronie axis czyli jestes niemcem. Tak tym niemcem ktoory zabijal zydoow. Oj gdyby cie rodzicie drogi obronco zydoow zobaczyli to pewnie by cie do pieca wrzucili bo tak samo nie moga scierpiec m@!dowania zydoow. A zreszta wkurza mnie to ze jest topic o kawalach o zydach to zaraz ktos wypada ze nie mozna tak posteopowac i zydoow nalezy czcic. Goscie zachowujecie sie jakbyscie narte polkneli, nie wiem czy wy jestescie z drewna zrobieni ale wyluzujcie. Bo kawaly to tylko kawaly, maja ludzi rozmieszac. Roownie dobrze kawaly o blondynkach moga obrazac blondynki a kawaly o gliniarzach policjantoow i oni jakos sie nie czepiaja tych dowpipoow.
Go to the top of the page

+Quote Post

Posty w temacie

Reply to this topicStart new topic
1 Użytkowników czyta ten temat (1 Gości i 0 Anonimowych użytkowników)
0 Zarejestrowanych:

Wersja Lo-Fi