IPBIPB

Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

> chamstwo na serwerach, czyli nowicjusze a warzywka
Fistach
post 17:10, 28 01 2004
Post #1

Leutnant
Ikona Grupy

Grupa: Użytkownicy
Nr użytkownika: 411

w sumie topic taki lolowy jest. (mam nadzieje ze go nie usuna:/)

niektorzy gracze szczegolnie ci co maja duzo XP wyzywaja graczy, ktorzy z et maja niewiele wspolnego, od warzyw, lam, loli itd. glownie z powodu braku XP. Denerwuje mnie ta sytuacja bo co jak co ale kazdy sie kiedys uczy no nie??ohmy.gif

Zdazaja sie tez kiki graczy, ktorzy dopiero sie ucza.

Chodzi mi o to, ze niektore mastahy nie zdaja sobie sprawy ze sami kiedys tak prawdopodobnie grali - ja np w pierwszy dzien grania w MP test (gralem od 3 dnia od ukazania sie MP test 1 - potem rok przerwy na CS:D) bedac w allies zanosilem doki do barek na plazy:/ ale ludzie sie nie wqrzali - a teraz?? - uczacy sie gracze zasad ET (a te sie roznia od Cs'owych) momentam iczuja sie zagubieni, ale mastahy Xp'owe nei wytlumacza co i jak tylko wola dac kika.

I Zastanawiam sie czy wszyscy widza roznice pomiedzy nowicjuszem a "warzywem".

Tak czy siak powodzenia wszystkim nowym na scenie ET.
Go to the top of the page

+Quote Post

Start new topic
Odpowiedzi
blinkkin
post 18:36, 28 01 2004
Post #2

Grupa: Half ProPlay0r
Nr użytkownika: 547

temat poruszany chyba z tysiac razy. jednak czasami trzeba polskim zwyczajem o(słowo na p)ic niektore osoby, co zazwyczaj pomaga. nie jestem za kickowaniem, ale w sumie o-(słowo na p)nie nowicjuszy wychodzi na dobre. wystarczy powiedziec, zeby tego nie robil, zmienil pozycje etc. i na przyszlosc zapamieta. moze taki sposob naukie nie jest zbyt kulturalny, ale skuteczny. zreszta opini bedzie tyle, ile osob zabierajacych dyskusje.
Go to the top of the page

+Quote Post

Posty w temacie

Closed TopicStart new topic
1 Użytkowników czyta ten temat (1 Gości i 0 Anonimowych użytkowników)
0 Zarejestrowanych:

Wersja Lo-Fi