IPBIPB

Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

> Prawde wam powiem - kijowe jest to forum
Blitztrager
post 11:52, 3 02 2004
Post #1

Gefreiter
Ikona Grupy

Grupa: Użytkownicy
Nr użytkownika: 1064

Pewnie wielu czytajac ten temat ze chce mnie ukrzyzowac, ale juz wyjasniam o co mi chodzi.

Nie wiem czy ten problem jest lokalny,znaczy tylko u mnie, ale w 9 przypadkach na 10 forum to

chodzi koszmarnie dry.gif . Nie zalezy to akurat od dostepnego mi transferu bo mam DSL 512 i problem ten ma miejsce bez wzgledu na pore dnia.

Ciekawi mnie czy inni maja podobne problemy i pytanie bezposrednio do Świetego:

Na jakim sprzecie postawione jest to forum?

Z wyrazami uszanowania ...
Go to the top of the page

+Quote Post

Start new topic
Odpowiedzi
Blitztrager
post 15:07, 6 02 2004
Post #2

Gefreiter
Ikona Grupy

Grupa: Użytkownicy
Nr użytkownika: 1064

Blitztrager - to forum jest darmowe, stoi dzięki uprzejmości firmy, która udostępnia łącze i hosta.
Nikogo nie stać aby z własnej kieszeni wybulił kilka czy kilkanaście tysięcy złotych na bezpośrednie łącze z Tpnetu. Gates i Kid i tak dokładają do tego interesu z własnej kieszeni bo m/n musieli wykupić domenę.
Jeśli masz możliwość załatwienia lepszego łącza, hosta (za darmo) to poprostu zgłoś się do Gatesa lub Kida i przedstaw im swoją ofertę.

Swiety - zawsze i z przyjemnoscia czytam twoje wypowiedzi ze wzgledu na jej ton (ironia, zgryzliwosc)
oraz jakosc i precyzyjnosc (slodzonko jak nic wink.gif )

Kid - dzieki za fachowa i wyczerpujaca odpowiedz. Przynajmniej jako uzytkownik tpsa juz wiem czemu mi tak koszmarnie wczytuje sie to forum. Zaznaczam ze wszystkie inne stronki wchodza mi bardzo szybko wtedy gdy forum niekoniecznie mad.gif

Cyp!s : Imo chodzi tu o Twoje lacze, w jakiej czesci Polski mieszkasz? ja mam dsl 1bmit na 5 osob i w czasie najwiekszego ruchu (19-20) forum laduje sie maksymalnie w 1 sekunde ...

Mieszkam w Lublinie i mam DSL 512 na 12 osob, ale nie oto chodzi, gdyz inne stronki mi smigaja

BTW IMO to forum jest najlepszym forum dotyczacym jednego tematu (ET biggrin.gif ). Tutaj mozna znalezc absolutnie wszystko, a jezeli nie to znajda sie ludzie ktorzy napewno odpowiedza (albo zbesztaja tongue.gif )

Pozdrowienia dla wszystkich uzytkownikow tego forum
Go to the top of the page

+Quote Post

Posty w temacie

Reply to this topicStart new topic
1 Użytkowników czyta ten temat (1 Gości i 0 Anonimowych użytkowników)
0 Zarejestrowanych:

Wersja Lo-Fi