23:48, 7 02 2004
|
|||
|
Feldwebel Grupa: Half ProPlay0r Postów: 77 Dołączył: 31-07-2003 Skąd: Kalisz Nr użytkownika: 48 |
Zastanawia mnie czy jest legalne grac w tym samym ladderze w kilku klanach.
czyli moze grac w kilku klanach naraz ale czy to jest etyczne?? w ladderze chodzi o zabawe a nie by grac przeciw skillowca z innego klanu na podstawie tego ci sami ludzie moga stworzyc kilka klanow i grac pomiedzy soba i nabiajc sobie punkty wygrywac ma ten co ma wieksze umijejetnosci a nie znajomosci |
||
|
|
|||
![]() |
5:48, 9 02 2004
|
|||||||||
|
General Grupa: Użytkownicy Postów: 6661367 Dołączył: 26-09-2003 Skąd: z dupy Nr użytkownika: 306 |
Nie pojechałem Mada tylko odpowiedziałem na jego post a sam Mad już nie jest taki zły jak dawniej. Chociaż niektórym trudno będzie mu długo zapomnieć jego wcześniejsze "osiągnięcia"
Tak czy siak pan przed pauzą to: ^1=^3NBK^1=^4Nemezis - z logów serwera XXXX Pan po pauzie: Tu już problem bo to Neo z dynamicznym ip. Ale popytaj się Blacka i Ofermy oni mają duże logi - w końcu ich serwersy są dość popularne.
I teraz wytęż swoje szare komórki i zastanów się ? Czy ten sam koleś jest w stanie w 10 minut pojechać z Wawy do Małoposki, odpalić ET i wejść na serwer ? Zresztą sam chyba sobie odpowiedziałeś na to pytanie w swoim poście. Jeśli jakaś osoba (bezstronny admin serwera) jest w stanie udokumnetować prawdziwość tych logów to jak dla mnie to jest wystarczający dowód na granie fake nicka. Nie wiem co zrobi NoOne ale według rulesów CB za takie coś to powinien być w/o na waszą korzyść. Wszystko byłoby w porządku gdyby ten drugi koleś grał pod swoim prawdziwym nickiem i był zarejstrowny również w tym drugim klanie. Jak napisałem wcześniej jest to dozwolone - wiecie przynajmniej czego spodziewać się po przeciwniku. A ksywe sku.rwysyna i tagi klanowe podać do publicznej wiadomości bo chwasty trzeba tępić w zarodku zanim się rozprzestrzenią. Być może oprócz ACA do walki z czitami trzeba będzie powołać jakąs organizacje do walki z fejkami w meczach klanowych Dobrze że CB wprowadza obowiązek podawania swoich guidów i grania w meczach wyłącznie z nimi (na razie wyłącznie chyba Q3). Co prawda nie wyeliminuje to fejków w meczach CB ale bardzo utrudni im życie.
Dokładnie, na treningu to se możecie grać nawet z fejk klanem Niezwyciężeni z Koziej Wólki, gdzie połowa graczy to Dsky a druga połowa to Gs. Ale to był oficjalny mecz CB. |
||||||||
|
|
|||||||||
Mad CB ladder 23:48, 7 02 2004
Swiety QUOTE (Mad @ 22:11, 7 02 2004) Zastanawia mnie czy... 3:13, 8 02 2004
tranx-san WOLF jak zwykle pojechal Mad'a po calosci... b... 4:26, 9 02 2004
tranx-san ok... oto reakcja klanu NBK na zaistniala sytuacje... 19:47, 11 02 2004
KreciK troszke dziwne ale wiem że nemroth gra w NBK bo m... 20:34, 11 02 2004
Swiety LOL - Anulować mecz ?
Popatrzcie kolesie jawnie... 21:34, 11 02 2004
blacktyger Hmm nie sztuka przyznac się po fakcie ze oszukali... 22:29, 11 02 2004![]() ![]() |
| Wersja Lo-Fi |