IPBIPB

Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

> CZARNA LISTA, Lista osób łamiących regulamin boarda
MaRIB^
post 0:34, 9 11 2003
Post #1

Feldwebel
Ikona Grupy

Grupa: Użytkownicy
Nr użytkownika: 192

Bedzie tutaj lista uzytkownikow spamujacych lub łamiacych zasady forum:
najlepiej bedzie wprowadzic MALPY @ i @ 3 zolte @@@ to 1 @ i ban.

Osoby z żółtymi kartkami będą sprawdzane z większą częstotliwoscią, a poziom ich postów musi być zadowalajacy i sensowny inaczej CLEAR !!

SalvatoreTotoRiina oraz [ae]sin - to ta sama osoba, wkleja niecenzuralne zdjecia, z nadmierną czestotliwoscia obraza uzytkownikow forum. Postaram sie o z banowanie IP tego uzytkownika. @
Go to the top of the page

+Quote Post

Start new topic
Odpowiedzi
Swiety
post 9:05, 9 02 2004
Post #2

General
Ikona Grupy

Grupa: Użytkownicy
Nr użytkownika: 306

Pewnie bardzo dużo osób ucieszy się z tego powodu:

Zabanowałem sin-a.

Ale nie z powodu podszywania się pod kogoś czy przywłaszczania cudzej mapy jako swojej.
Poprostu z powodów regulaminowych forum.
sin był jak wielu innych użytkowników "z pod ciemnej gwiazdy" objęty funkcją previev by moderators, tzn mógł sobie pisać na forum dowoli, ale nie ukazywało sie to publicznie dopóki moderator nie zatwierdził takiego posta.
Zdając sobie sprawę z tego sin z premedytacją zaczął tworzyć nowe loginy na forum w celu ominięcia. Dlatego dostał bana.

Przy okazji do wszystkich objętych previev by moderators - każda kolejna próba utworzenia nowego konta, zmiany adresu ip itp mająca na celu ominięcie jakieś restrykcji, bana powoduje kolejny ban. Ja mam dużo czasu a zabanowanie trwa dużo krócej niż kolejna rejestracja biggrin.gif.
Także jak ktoś z objętych funkcją previev by moderators nie chce bana to zamiast tworzyć kolejne loginy niech siedzi cicho i nie wk#!@ia administratora biggrin.gif

Go to the top of the page

+Quote Post

Posty w temacie

Closed TopicStart new topic
1 Użytkowników czyta ten temat (1 Gości i 0 Anonimowych użytkowników)
0 Zarejestrowanych:

Wersja Lo-Fi