IPBIPB

Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

> to już 2 lata !!!, od wyjscia RtCW MP test
kober
post 11:59, 16 09 2003
Post #1

Hauptmann
Ikona Grupy

Grupa: Validating
Nr użytkownika: 20

15.09.2001 wypuszczono RtCW multiplayer test, wiec dzis mamy druga rocznice wink.gif
jak oceniacie sama gre z tej perspektywy ? czy spelnila pokladane przez was w nia nadzieje ? dlaczego wybraliscie RtCW, a nie inna gre i czy czas przy niej spedzony uwazacie za zmarnowany ?
czy jesli jeszcze raz mielibyscie wybor: sciagnac i zagrac, zrobiliscie by to samo ?
Go to the top of the page

+Quote Post

Start new topic
Odpowiedzi
Khain
post 15:34, 16 09 2003
Post #2

Leutnant
Ikona Grupy

Grupa: ProPlay0r
Nr użytkownika: 144

Az sie lezka w oku kreci ale jak pisac to pisac:) Ja zaczalem przygode z RtCW w mojej szkole po wyjsciu wersji 1.0. Na pewnej pieknej informatyce Khain z kolegami odpalili to cudo i... zaczelo sie smile.gif Atakowanie Alliesami na Asfalcie itd kupa smiechu jak sobie o tym przypomne. Potem Bartek (tak mam na imie) zapragnal zagrac w domq po sieci na modemie (wtedy pingi 200 o dziwo) niezle mi szlo nawet czasem kogos zabilem smile.gif Pragnienie grania po sieci przerodzilo sie w poszukiwanie klanu, klan znalazlem P.D. paranormal division stworzony przez kumpli w rownoleglej klasie. Niedlugo to trwalo bo po 1 treningu z klanem BK zrezygnowalismy. Po czasie doszedlem do wniosku ze PD nie bedzie istniec wiec kolega z klasy zaproponowal mi wstapienie do FW (FireWall) zgodzilem sie i bylo b milo jednak klan niedlugo potem padl sad.gif Z ratunkiem nadeszli koledzy z klasy (znowu!!) wspolnie (Yodri, MM, MW i Khain) zalozyli klan o nazwie Enigma (chlip chlip) szukalismy zawodnikow po wszystkich serverach i wkrotce znalezlismy Czerwonego Diabla ( dzisiaj US) ora Mikora 2 swietnych zawodnikow, potem byly klopoty ze skladem ja przestalem grac bo pingi na modemie to 600 i wzwyz :/ wiec gralem z Kafe. Wkrotce odeszli od nas MM i MW, ich miejsce zajal Kurczak i Simeone. Przez pewien czas byl takze Doktor Macieks Luki (obecnie Boom) DarkKnight, Neol i OmegaRa (uff troceh ich bylo wink.gif) W organizacji klanu bardzo pomagal nam [BK]Grzechotnik... nie ebde sie tak rozpisywal smile.gif Po wakacjach zaczely sie problemy kadrowe, ja dostalem lacze wiec jako ratunek zaproponowalem klanowi VMC (rowniez z problemami kadrowymi) fuzje niezbyt udana gdyz na 1 trening przyszlo 2 czy 3 zawdnikow :/ Zniechecony do takiej postawy zostalem zwerbowany do [PL] z Cheesterem i Regisem na czele, bylo bradzo milo ale niestety jak wszystko po jakims czasie rowniez klopoty kadrowe zdecydowaly o rozpadzie klanu ja odszedlem do Riddle w ktorym bylem do finalow (tam poznalem ludziuff z IC biggrin.gif) po finalach CL sie zabral i stworzyl z czescia ludzi Respect ja warunkowo zostalem przyjety do IC gdzie jestem do dzis i jest bardzo dobrze smile.gif

Jednym slowem RtCW ET i cala scena wolfa stanowi spora czesc mojego zycia i tak wogole to kocham was ludzie smile.gif (O BOSH ALE SIE ROZKLEILEM)

NIE CZYTAJCIE TEGO NAJLEPIEJ smile.gif (ale nie kasowac posta tongue.gif)
Go to the top of the page

+Quote Post

Posty w temacie

Reply to this topicStart new topic
1 Użytkowników czyta ten temat (1 Gości i 0 Anonimowych użytkowników)
0 Zarejestrowanych:

Wersja Lo-Fi