IPBIPB

Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

> to już 2 lata !!!, od wyjscia RtCW MP test
kober
post 11:59, 16 09 2003
Post #1

Hauptmann
Ikona Grupy

Grupa: Validating
Nr użytkownika: 20

15.09.2001 wypuszczono RtCW multiplayer test, wiec dzis mamy druga rocznice wink.gif
jak oceniacie sama gre z tej perspektywy ? czy spelnila pokladane przez was w nia nadzieje ? dlaczego wybraliscie RtCW, a nie inna gre i czy czas przy niej spedzony uwazacie za zmarnowany ?
czy jesli jeszcze raz mielibyscie wybor: sciagnac i zagrac, zrobiliscie by to samo ?
Go to the top of the page

+Quote Post

Start new topic
Odpowiedzi
Go��_Macieks
post 19:14, 16 09 2003
Post #2

Goście

Moja przygoda ; D z wolfem zaczelas sie tak :
Tata przychodzi z pracy i mowi ze kolega gra w Wolfensteina i ze bardzo mu sie podoba i radzi aby w to zagrac. Wiec nastepnego dnia (sobota) pojechalismy kupic Wolfa na stadionie x-lecia ;='] . No ladnie wszystko ok , instaluje i zaczynam gre . Narazie w SP , o dziwo nawet niezle mi idzie , ale pozniej musze szukac koduff ... ;[ Potem przeszlem bez kodow ;=) Hmm tak widze ikonke Wolfenstein Multiplayer , to pewnie w sieci sie gra =] ( ale madry jestem !:D ) Wiec wlaczylem , tata zadzwonil do kolegi ( nie wiem czy teraz gra jesio ale ostatnio C4|Ant ) i pyta sie jak wejsc =] To mowi ze trzeba tam jakies uatawienia zrobic , ok , teraz serwery , to podaje linka do strony i mamy stos servov. Przez jakies 2 tygodnie gralem tylko na miechow.kmh =] . Hmm po miesiacu gry , wstapilem do Gromu , jeszcze swietnego klanu , nie terazniejszego , nawet nie wiem czy istnieje jesio =] Wtedy grali takie gwiazdy jak : Killah, Urborg , Afgan ohmy.gif ,Doktor, Zipper (pzdr;[ ) i inni. No ale niestety jakos ciagle trzymalem sie na ,,erce'' i wkurzylem sie ze wogole nie gralem w meczach ;[ ( ciekawe dlaczego ? smile.gif ) Wiec odeszlem ohmy.gif Odrazu do mnie zagadal yy chyba Khain , albo Mikor z Enigmy wielkie dzieki dla nich za all =] I odrazu dostalem sie do podstawowego skladu . Mowili ze jakis test ma byc , lepiej zebym sie bal =] Ale latwo przeszedlem , i strasznie sie ucieszylem 1 klan !: D . No i tak fajnie bylo pare meczy wygralismy pare nie , ale niestety powoli klan sie rozpadal . No i potem doszedlem do Thornu ,klanu ktory stworzyli Afgan z Gatessem , odrazu pierwsze mecze , wygrane z slynnym klanem Majana i UTP chyba =] Potem 101st tam male zamieszanie ze Scarabem , lol ale sie przestarszylem go :DPozniej erka w BK i wiele innych . No i nie bede sie tu zbytnio rozpisywac bo jeszcze troche klanow zwiedzilem =] Nie bede was zanudzac ;] Mysle ze czas ktory przeznaczylem na wolfa , nie byl stracony , poznalem fajnych kolegow ohmy.gif itd itp .

pzdr
Go to the top of the page

+Quote Post

Posty w temacie

Reply to this topicStart new topic
2 Użytkowników czyta ten temat (2 Gości i 0 Anonimowych użytkowników)
0 Zarejestrowanych:

Wersja Lo-Fi