IPBIPB

Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

> CB ladder, granie w kilku klanach
Mad
post 23:48, 7 02 2004
Post #1

Feldwebel
Ikona Grupy

Grupa: Half ProPlay0r
Nr użytkownika: 48

Zastanawia mnie czy jest legalne grac w tym samym ladderze w kilku klanach.

It is not forbidden for a player to be a member of more than 1 clan in the same ladder

czyli moze grac w kilku klanach naraz ohmy.gif

ale czy to jest etyczne?? w ladderze chodzi o zabawe a nie by grac przeciw skillowca z innego klanu ohmy.gif

na podstawie tego ci sami ludzie moga stworzyc kilka klanow i grac pomiedzy soba i nabiajc sobie punkty ohmy.gif

wygrywac ma ten co ma wieksze umijejetnosci a nie znajomosci ohmy.gif a tak nie ma sensu grac w ladderze pl ohmy.gif
Go to the top of the page

+Quote Post

Start new topic
Odpowiedzi
tranx-san
post 19:47, 11 02 2004
Post #2

Major
Ikona Grupy

Grupa: ProPlay0r
Nr użytkownika: 551

ok... oto reakcja klanu NBK na zaistniala sytuacje...

Dobrze wiem że pogromca fejków pochodzi z klanu WoW (nie wiem czemu sam sie wpisałeś pod fejkiem w księdze?). Jeśli chcesz to wyjaśnię Ci to.
Fakt faktem że trochę oszukaliśmy dlatego że kolo który wszedł za nemezis'a był naszym rekrutem a nie był zarejestrowany w CB, więc zagrał pod nickiem "Nemezis" (jak bym dał inną ksywe nie bylo by tego problemu - mój błąd) jeśli chcecie to anulujcie mecz, jak sie odhiernujemy zagramy jeszcze raz :/ . Apropo gościa z tagiem IC wyjaśniam iż kolega Nemroth opuścił klan Iron Cross i oficjalnie gra u nas!!

=NBK=danny

nie wiem czemu tak poozno, nie wiem czy to prawda.. ale wg mnie takie zachowanie jest troszke dziwne...
ale to tylko moje skromne zdanie
Go to the top of the page

+Quote Post

Posty w temacie

Closed TopicStart new topic
1 Użytkowników czyta ten temat (1 Gości i 0 Anonimowych użytkowników)
0 Zarejestrowanych:

Wersja Lo-Fi