IPBIPB

Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

> to już 2 lata !!!, od wyjscia RtCW MP test
kober
post 11:59, 16 09 2003
Post #1

Hauptmann
Ikona Grupy

Grupa: Validating
Nr użytkownika: 20

15.09.2001 wypuszczono RtCW multiplayer test, wiec dzis mamy druga rocznice wink.gif
jak oceniacie sama gre z tej perspektywy ? czy spelnila pokladane przez was w nia nadzieje ? dlaczego wybraliscie RtCW, a nie inna gre i czy czas przy niej spedzony uwazacie za zmarnowany ?
czy jesli jeszcze raz mielibyscie wybor: sciagnac i zagrac, zrobiliscie by to samo ?
Go to the top of the page

+Quote Post

Start new topic
Odpowiedzi
Trybut
post 23:29, 17 09 2003
Post #2

Schutze

Grupa: Użytkownicy
Nr użytkownika: 99

Ja zaczynałem dosyć późno... powód = modem i niemożność ściągnięcia tesu czy fulla. Dopiero na przełomie grudzień/styczeń (1,5 roku temu) zdobyłem się na odwagę by skoczyć na stadion X-lecia biggrin.gif . Boże !! Ile czasu spędziłem nad singlem?? nie wiem, ustawiałem coraz to wyższe poziomki i grałem... Stein zapuścił instalkę ode mnie i ... cholewcia przeszedł całość przede mną dry.gif . Weszliśmy razem (na jednym modemie we dwóch!!) do klanu SO. CL-rzy olewali nas, więc z niektórymi ludźmi z tego klanu zrobiliśmy przewrót i założyliśmy swój klan mający jednoznaczną nazwę UT (United Team), gdzie nie było mowy o olewaniu ludzi mad.gif . Po wakacjach nastąpiło scalenie z klanem BLUE a potem z ICP. Końcowa formacja United Team of Poland (bo dużo było w nas klanów z Polski, no i wskazywało na pochodzenie na arenie światowej). Mimo że osiągnięć nie mieliśmy dużych to klimat był zawsze pierwszorzędny laugh.gif . A że jesteśmy ludźmi w miarę dorosłymi (poza dziecinnym pociągiem do RTCW) to zawsze był u nas spokój, brak afer i w ogóle przyjemnie. Nie wyobrażałem sobie, że po dawnym SO uda nam się stworzyć coś na miarę takiej prawdziwej demokracji klanowej , że wszyscy byliby zadowoleni... a jednak! Ba do tej pory wymieniamy się fotkami naszych dzieci (najmłodszy rekrut pochodzi z września bieżącego roku, w sumie już szóstka). Powstała jedna wielka rodzinka, a to wszystko dzięki RTCW. Teraz rozwinęliśmy się dodając do naszej specjalności ET (co prawda częściowo przypomina DoDa a częściowo RTCW ale... nie ma to jak mieszanie genów). Wymieniamy się muzą, filmami, programami (ofc legalnie wink.gif ). Nawet jeśli klan zniknie z areny to i tak zostanie w naszych sercach i w życiu realnym (tfu tfu wypluć, nie bluźnić, nie krakać by się nic nie stało!).

Zawsze mieliśmy obawy przed nowymi graczami, by nie popsuli tego co już zbudowaliśmy, ale jednocześnie zachęcaliśmy do wstąpienia do klanu zarówno przez internet jak i live. I to chyba jest recepta na długowieczność takiego tworu jakim jest nasz klan. Gry przychodzą i odchodzą ale ludzie żyją dłużej niż HIT z ID Software!
Go to the top of the page

+Quote Post

Posty w temacie

Reply to this topicStart new topic
1 Użytkowników czyta ten temat (1 Gości i 0 Anonimowych użytkowników)
0 Zarejestrowanych:

Wersja Lo-Fi