IPBIPB

Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

> wiadomosc do klanu poison*, czy to nie przesada?
ronin
post 21:48, 11 02 2004
Post #1

Hauptmann
Ikona Grupy

Grupa: Użytkownicy
Skąd: z miasta (co nie widac? hmm przynajmniej nie czuc... ;))
Nr użytkownika: 96

chodzi mi o jedna rzecz, mianowicie; klan poison zdaje sobie sprawe ze jestescie dobrym(nawet bardzo) klanem ale...
wlasnie jest pewno ale... chodzi mi o reklame ja rozumiem banery, linki do waszej strony a nawet ten sklep z gadzetami z logiem waszego klanu ale to juz przesada!!!

jak mogliscie nagrac wlasna piosenke??!!! ja rozumiem, (prawie) kazdy lubi spiewac i sluchac muzyki ale nie takiej w ktorej ciagle powtarza sie slowo "poison" nie wierzycie? to wlaczcie rmf.fm tam ciagle leci "to cos"
i na dodatek spiewane przez jakis dupny zespol mad.gif ( mam nadzieje ze jego wokalistka nie jest iilka unsure.gif )

jesli tak dalej pojdzie to za niedlugo strach bedzie otworzyc lodowke...
Go to the top of the page

+Quote Post

Start new topic
Odpowiedzi
Dmitri
post 22:35, 17 02 2004
Post #2

Feldwebel
Ikona Grupy

Grupa: ProPlay0r
Nr użytkownika: 1035

NO jasne słucghacie i oglądacie takie gooofna!!!!!!!!!1 mad.gif Kurde RMf FM Cyfra+, no wiecie teraz dobry clan to nie tylko dobrzy gracze, taktyki, treny, meczyki itd... teraz to własna telewizja jak juz napisaliscie "4fun" ma własny program telewizyjny, "poison" piosenke rolleyes.gif widziecie to teraz clan cała polska o nich wie nie tylko ci co grają w ET. A ja wam cos powiem jesli wam sie to nie podoba lub macie dosc reklam do słuchajcie Radia MAryja i odwiećcie strone katolik.pl . Tam nic o grach i kalnach nie znajdziecie dry.gif ale jest niezły ubaw! Aha czy ktos wie czy telewizja Rydzyka jescze działa??? bo obejrzałbym sobie w koncu nie ma to jak odmawianie modlitwy przed meczem biggrin.gif
Go to the top of the page

+Quote Post

Posty w temacie

Reply to this topicStart new topic
1 Użytkowników czyta ten temat (1 Gości i 0 Anonimowych użytkowników)
0 Zarejestrowanych:

Wersja Lo-Fi