IPBIPB

Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

> Problem z netem grając w ET!!, IDSN w Dialogu
Gucio
post 18:03, 10 02 2004
Post #1

Feldwebel
Ikona Grupy

Grupa: Użytkownicy
Nr użytkownika: 1081

Mam pewien irytujący problem z netem grając w ET. Po jakimś czasie gry na jakimś serwie (czasami po 1 min czasami po 3 godz.) dostaje nagłego laga "999'' ktory zwykle kończy sie wyrzuceniem z serwa.Po wyjściu do windozy mimo ze wolf jest już wyłączony mam jakiś dziwny upload .W tym wypadku pomaga tylko rozłączenie z netem i ponowne połączenie (mam ISDN w Dialogu).Mam 2 modemy więc wątpie żeby to byla wina modemu.Dzieje się tak tylko w Wolfie (czasami pogrywam w Q3 w necie i jest ok) .Może ktoś spotkał się z takim problemem .Z góry dzięki za porady .
Go to the top of the page

+Quote Post

Start new topic
Odpowiedzi
Go��_keNOOBie|PL
post 4:02, 21 02 2004
Post #2

Goście

DANKAN a jezeli lacze nie jest do posladow, bo mam CHELLO i jedne z lepszych pingow miedzy ludzmi patrzac... praktycznie zawsze mniejsze od 100...

ta sprawa z lublinem jest dziwna.. i zauwazylem, ze coraz wiecej osob ma ten problem... juz nie tylko na lublinie.. co gorsza komunikat widza tylko ci co zostali na serwku.. czyli PB init failure sad.gif(( hmm... PB jest updateowane na maxa.. a wyglada wszystko tak, jakby serwer PB nie wyrabial dla wszystkich graczy??? ...

Pozdrawiam
Go to the top of the page

+Quote Post

Posty w temacie

Reply to this topicStart new topic
2 Użytkowników czyta ten temat (2 Gości i 0 Anonimowych użytkowników)
0 Zarejestrowanych:

Wersja Lo-Fi