IPBIPB

Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

> to już 2 lata !!!, od wyjscia RtCW MP test
kober
post 11:59, 16 09 2003
Post #1

Hauptmann
Ikona Grupy

Grupa: Validating
Nr użytkownika: 20

15.09.2001 wypuszczono RtCW multiplayer test, wiec dzis mamy druga rocznice wink.gif
jak oceniacie sama gre z tej perspektywy ? czy spelnila pokladane przez was w nia nadzieje ? dlaczego wybraliscie RtCW, a nie inna gre i czy czas przy niej spedzony uwazacie za zmarnowany ?
czy jesli jeszcze raz mielibyscie wybor: sciagnac i zagrac, zrobiliscie by to samo ?
Go to the top of the page

+Quote Post

Start new topic
Odpowiedzi
Go��_ss|KuBeK
post 12:16, 20 09 2003
Post #2

Goście

wink.gif huh.gif A ja zaczolem tak hmmm... pewnego zimowego wieczoru usiadlem sobie na gg i kumpel mial opis
"wolf-lan" na nastepny dzien zapytalem si o co mu chodzilo no wiec wyslal mi demo wtedy chyba jeszcze jakies stare to 1 wchodze w wolfa a tam jakas plaza ustawilem sobie grafike i chyba za 30 minut meczylem sie jak wejsc do gryy biggrin.gif nie umialem tegozroboic za cholere ciagle wlaczal mi sie spect gdy nauczylem sie juz zmieniac druzyny zaczolem grac hehhhh cale ferriyjne wieczore przekatalem i juz na wiosne grajac w pilke ktos dal pomysl zeby zalozyc clan i zeby byly tylko ludzie z LANA:P nooo wiec wszystko dobrze sie zlozylo i mielismy clan chyba cala polska scena go zna jeden z najlepszych clanów jakie dotad powstaly MooN| to byly czasy jak jeden gosciu z moon katowal 5 naraz na jednym magazynku respect! cooo?? noo wiecn tak napoczatku taki super gosciu normalnie uwielbiam go wyzwal clan {respekt?} od lam i tak to sie wszystko zaczelo:)))) 0------uwazam ze gram bardzo dobrze nie chwalac sie gral bym jeszcze lepiej jak bym mial dobre lacze a nie to głowno dziekujem dziekujem:P rolleyes.gif
Go to the top of the page

+Quote Post

Posty w temacie

Reply to this topicStart new topic
1 Użytkowników czyta ten temat (1 Gości i 0 Anonimowych użytkowników)
0 Zarejestrowanych:

Wersja Lo-Fi