IPBIPB

Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

> to już 2 lata !!!, od wyjscia RtCW MP test
kober
post 11:59, 16 09 2003
Post #1

Hauptmann
Ikona Grupy

Grupa: Validating
Nr użytkownika: 20

15.09.2001 wypuszczono RtCW multiplayer test, wiec dzis mamy druga rocznice wink.gif
jak oceniacie sama gre z tej perspektywy ? czy spelnila pokladane przez was w nia nadzieje ? dlaczego wybraliscie RtCW, a nie inna gre i czy czas przy niej spedzony uwazacie za zmarnowany ?
czy jesli jeszcze raz mielibyscie wybor: sciagnac i zagrac, zrobiliscie by to samo ?
Go to the top of the page

+Quote Post

Start new topic
Odpowiedzi
Ginuś
post 20:20, 20 09 2003
Post #2

Feldwebel
Ikona Grupy

Grupa: Użytkownicy
Nr użytkownika: 122

Ja niestety nie mogę pochwalić się tak dużym dorobkiem, gdyż jestem dość nowym zawodnikiem (w porównaniu do większości wypowiadających się). Grę zaczęłem trochę więcej niż pół roku temu (dokładnie to przełom lutego/marca 2003r.), gdyż akurat wtedy rodzice kupili SDI, które mam do dziś :>. O samej grze natomiast dowiedziałem się od Motorka z 17thSS (obecnie 7teens), który opowiadał się o niej w samych superlatywach. Pierwszym moim klanem było BRO. Dostałem się do tego klanu przez pośrednika, a mianowicie był nim mój przyjaciel z podwórka Kapral_Dud (chlip). Jednak pograłem se tak naprawdę w tym klanie tylko 1 miesiąc :/, bo najlepsi gracze odeszli z klanu sad.gif (chodzi o Rolla Tomasiego i Arsena). Ja natomiast z Kapralem zostaliśmy kolejny miesiąc (w sumie było ich 2) by ratować klan. Niestety dyscypliny nie było (po prostu za mała wiedza o rządzeniu itp.) więc oboje odeszliśmy z BRO. Tego samego dnia trafiła sie okazja z SS, gdyż akurat SS szukało rekrutów. Mi bardzo odpowiadał ten klan z 2 względów - Dry jako CL mi imponował (czym to sekret wink.gif), a drugi, że podobał mi się czarny kolor w nicku (omg lol :DDD). Początek w SS był bardzo pozytywny (aha zapomniałem najważniejszego razem ze mną do SS przeszedł też Kapral_Dud smile.gif) dość małe grono ludzi i pierwsze powołanie do meczu ohmy.gif. Pamiętam to bardzo dobrze to był mecz z UTP w CB POL. Zremisowaliśmy 2:2 :/, co uważaliśmy za porażkę, potem jeszcze mecz kończący sezon w POL z TS (1:2) i tyle jeżeli chodzi o moje mecze w SS. Potem była już tylko ława i ława sad.gif. Wyszło ET, więc zapragnąłem czegoś więcej... czegoś więcej niż tylko siedzenie na ławce i nie granie nawet na treningach. Grałem b. dużo FFA w ET, gdyż w tym widziałem swoją szansę, właściwie rtcw zaniedbałem sad.gif (P.S. w SS grałem tylko w rtcw, w et nawet nie było mowy o grze w tym klanie, gdyż nawet miejca na ławce dla mnie nie było - 30 osób w klanie :/). Jednak nie poddałem się - systematyczne FFA i duża chęć osiągnięcia czegoś więcej na scenie przyniosła wreszcie skutki. Niestety SS ciągle nie dostrzegało moich postępów, więc postanowiłem zmienić klimat. Jako obiekt zainteresowania wybrałem klan 4Fun, do którego udało mi się dostać dość szybko. I obecnie teraz tam gram.... Dziękuję.
P.S. Z tego miejsca chciałbym podziękować wszystkim, którzy stanęli na drodze mojej kariery. Najbardziej Motorkowi z 17, ale i Rollo Tomasiemu, Kapralowi_Dud i Dry'owi. Dziękuję.
Go to the top of the page

+Quote Post

Posty w temacie

Reply to this topicStart new topic
1 Użytkowników czyta ten temat (1 Gości i 0 Anonimowych użytkowników)
0 Zarejestrowanych:

Wersja Lo-Fi