IPBIPB

Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

> Problem z netem grając w ET!!, IDSN w Dialogu
Gucio
post 18:03, 10 02 2004
Post #1

Feldwebel
Ikona Grupy

Grupa: Użytkownicy
Nr użytkownika: 1081

Mam pewien irytujący problem z netem grając w ET. Po jakimś czasie gry na jakimś serwie (czasami po 1 min czasami po 3 godz.) dostaje nagłego laga "999'' ktory zwykle kończy sie wyrzuceniem z serwa.Po wyjściu do windozy mimo ze wolf jest już wyłączony mam jakiś dziwny upload .W tym wypadku pomaga tylko rozłączenie z netem i ponowne połączenie (mam ISDN w Dialogu).Mam 2 modemy więc wątpie żeby to byla wina modemu.Dzieje się tak tylko w Wolfie (czasami pogrywam w Q3 w necie i jest ok) .Może ktoś spotkał się z takim problemem .Z góry dzięki za porady .
Go to the top of the page

+Quote Post

Start new topic
Odpowiedzi
dNkN!
post 22:52, 27 02 2004
Post #2

Grupa: Użytkownicy
Nr użytkownika: 200

hmm...

kompa masz imho za!@#iści mocnego, o tyle o ile nie udostępniasz połączenia, a twój komp nie jest serwerem to sprawa robi się coraz bardziej dziwna. tzn, chodzi o to, że nawet przy tych 128kbitach downloadu i 64 uploadu nie powinno być większych problemów bo z tego co widziałem u siebie i u innych et przy rate =<13000 zjada około 8kB/s downloadu i 4kB/s ulpoadu (w zależności od ilości slotów - ja mam na myśli około 24 sloty). jesteś pewien , że twój komp jest wolny od wirów, trojanów i innych badziewi? używasz kazy? używasz toolbarów do IE? instalowałeś jakieś dialery? proponuję ci przeskanować kompa po kątem wirusów i adaware za pomocą:
- strony i silników mksa (kliknij)
- programów do usuwania adaware (kliknij; kliknij)

to naprawę dziwny problem, i chyba nie na moim poziomie - bardziej niż dotychczas raczej nie jestem w stanie ci pomóc :C
Go to the top of the page

+Quote Post

Posty w temacie

Reply to this topicStart new topic
2 Użytkowników czyta ten temat (2 Gości i 0 Anonimowych użytkowników)
0 Zarejestrowanych:

Wersja Lo-Fi