IPBIPB

Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

> to już 2 lata !!!, od wyjscia RtCW MP test
kober
post 11:59, 16 09 2003
Post #1

Hauptmann
Ikona Grupy

Grupa: Validating
Nr użytkownika: 20

15.09.2001 wypuszczono RtCW multiplayer test, wiec dzis mamy druga rocznice wink.gif
jak oceniacie sama gre z tej perspektywy ? czy spelnila pokladane przez was w nia nadzieje ? dlaczego wybraliscie RtCW, a nie inna gre i czy czas przy niej spedzony uwazacie za zmarnowany ?
czy jesli jeszcze raz mielibyscie wybor: sciagnac i zagrac, zrobiliscie by to samo ?
Go to the top of the page

+Quote Post

Start new topic
Odpowiedzi
cwir3k`
post 20:52, 21 09 2003
Post #2

Feldwebel
Ikona Grupy

Grupa: ProPlay0r
Nr użytkownika: 274

Hmm.... ja tam gram w RtCW od lipca 2002 ... jakoś tak... zacząłem grać, gdyż mnie admini po lanie zmuslili szantażem, że jak nie bedę grał to mi net wyłaczą biggrin.gif ( Thx nemesis i hades hehe) ... bo nie mieli ludzi do gry po lanie ehhe.... na początku grało się w demko beach hehe smile.gif ... póxniej po kilq miesiącach zainstalowałem sobie full wersje tongue.gif i zacząłem grać biggrin.gif .... no i grałem troche... szukałem klanu... i jako recruit byłem przez 2 tygodnie w BSM ... ale tego bycia byciem nazwac nie mozna... pratycznie oni mi pokazali co to jest ASE hehe... za co im dziękuję wink.gif .... ale mnie wywalili za lolostwo po 2 tygodniach (słynne "Co to jest LAG?" biggrin.gif) ... przerwałem później gre na jakiś czas i wznowiłem ją dopiero ok ferii zimowych w lutym 2003 ... grałem sobie po ok 11 godzin dziennie hehe... no i po kilq dniach kijus spytał się czy chce do SS .... z niewielkim entuzjazmem przystałem na jego propozycje... ale po kilkq sprzeczkach na samym poczatku... bylo już coraz lepiej... no i w SS jest tak spox, że jestem tu do dziś wink.gif ... zapraszam na naszą stronkę hehe ...
Go to the top of the page

+Quote Post

Posty w temacie

Reply to this topicStart new topic
1 Użytkowników czyta ten temat (1 Gości i 0 Anonimowych użytkowników)
0 Zarejestrowanych:

Wersja Lo-Fi