IPBIPB

Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

> Logitech Mx500 ?, Czy warto, a jeśli tak to jaka podkładka
kober
post 2:43, 5 12 2003
Post #1

Hauptmann
Ikona Grupy

Grupa: Validating
Nr użytkownika: 20

jestem posiadaczem myszki logitech bj69, czyli najtanszego optyka tej firmy. powierzchnia po jakiej sie ona porusza, to biurko ( zolte ). ostatnio stracilem w tej myszce slizgi i mysz chodzi na swojej obudowie.
poza tym mam/mialem problemy z trafianiem przeciwnikow na daleki dystans. gram wylacznie gry fpp, zdecydowanie wiecej ffa, niz klanowek, ale to wciaz nie jest b.duza ilosc godzin spedzonych na graniu ...

w zwiazku z tym, ze moj sprzet bez problemu utrzymuje stale 76fps, poprawy wynikow szukam w "sterowaniu" czyli w myszce.
prosilbym posiadaczy myszek mx, o wypowiedzenie sie, czy rzeczywiscie jest zauwazalna roznica pomiedzy taka myszka, a tanim optykiem. czy warto wydac 300z na myszke + podkladke ?? fundusze na to mam, wiec kwestia jest tylko typu "czy ma to sens?"
moj wybor to mx500 + jakas podkladka. czy rzeczywiscie warto zaplacic 90-120z za podkladke ? a jesli tak to jaka byscie polecili. (icemat?, steelpad?, func?)

podkresle ponownie, ze prosze o wypowiedz wylacznie uzytkownikow mx-ow ( ew. konkurencyjnych mysz microsoftu ).
Go to the top of the page

+Quote Post

Start new topic
Odpowiedzi
falubaz
post 5:01, 7 03 2004
Post #2

Oberst
Ikona Grupy

Grupa: Half ProPlay0r
Nr użytkownika: 367

I wlasnie za to sie placi wydajesz masakrycznieduza kwote na myszke ale jestes gosciem smile.gif ja jak narazie nie moge podjac takiej decyzji jak kupienie Icmata czy np IE 5.0 czy cos takiego ale niedlugo 18tka wiec moz moze smile.gif a u kumpla to przez przypadek usuwalem pliki bo ma takie ustawienia na myszce smile.gif
Go to the top of the page

+Quote Post

Posty w temacie

Reply to this topicStart new topic
1 Użytkowników czyta ten temat (1 Gości i 0 Anonimowych użytkowników)
0 Zarejestrowanych:

Wersja Lo-Fi