IPBIPB

Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

> Logitech Mx500 ?, Czy warto, a jeśli tak to jaka podkładka
kober
post 2:43, 5 12 2003
Post #1

Hauptmann
Ikona Grupy

Grupa: Validating
Nr użytkownika: 20

jestem posiadaczem myszki logitech bj69, czyli najtanszego optyka tej firmy. powierzchnia po jakiej sie ona porusza, to biurko ( zolte ). ostatnio stracilem w tej myszce slizgi i mysz chodzi na swojej obudowie.
poza tym mam/mialem problemy z trafianiem przeciwnikow na daleki dystans. gram wylacznie gry fpp, zdecydowanie wiecej ffa, niz klanowek, ale to wciaz nie jest b.duza ilosc godzin spedzonych na graniu ...

w zwiazku z tym, ze moj sprzet bez problemu utrzymuje stale 76fps, poprawy wynikow szukam w "sterowaniu" czyli w myszce.
prosilbym posiadaczy myszek mx, o wypowiedzenie sie, czy rzeczywiscie jest zauwazalna roznica pomiedzy taka myszka, a tanim optykiem. czy warto wydac 300z na myszke + podkladke ?? fundusze na to mam, wiec kwestia jest tylko typu "czy ma to sens?"
moj wybor to mx500 + jakas podkladka. czy rzeczywiscie warto zaplacic 90-120z za podkladke ? a jesli tak to jaka byscie polecili. (icemat?, steelpad?, func?)

podkresle ponownie, ze prosze o wypowiedz wylacznie uzytkownikow mx-ow ( ew. konkurencyjnych mysz microsoftu ).
Go to the top of the page

+Quote Post

Start new topic
Odpowiedzi
DestroyerX
post 10:59, 7 03 2004
Post #2

Feldwebel
Ikona Grupy

Grupa: Użytkownicy
Nr użytkownika: 21

Wrrrr swego czasu (tak jakoś w chyba w maju) stałem przed wyborem mychy i $^#$^$ uparłem się na optyczno-radiową - zwykły 3 przyciskowy Logitech w cenie MX500 sad.gif
Nie narzekam na nią - chodzi bez zarzutu, kabel się nie plącze, jest dość mała i bardzo szybko się nią "śmiga" ale 3 przyciski (z czego jeden -rolka za cholerę nie chce się zbindować sad.gif ) to da się odczuć, świadomość, że gdyby nie bezprzewodowość - mógłbym mieć MX500 to cholera mnie bierze :/
No cóż teraz tylko czekać aż się zepsuje po gwarancji (a to szybko nie nastąpi - producent dał na nią....5 lat)
i kupić MX990000000 tongue.gif
Ale tak jak mówię - wszystko spoko tylko te 3(2) przyciski sad.gif
Go to the top of the page

+Quote Post

Posty w temacie

Reply to this topicStart new topic
1 Użytkowników czyta ten temat (1 Gości i 0 Anonimowych użytkowników)
0 Zarejestrowanych:

Wersja Lo-Fi