18:42, 19 03 2004
|
|
|
Hauptmann Grupa: Użytkownicy Postów: 405 Dołączył: 15-07-2003 Skąd: Poznan Nr użytkownika: 26 |
Witam serdecznie wszystkich zainteresowanych. Moj topik dotyczyc bedzie tego co ostatnio dzieje sie na naszym FORUM.
Na wstepie chcialem poinformowac ,ze JAKAKOLWIEK PROBA NAWIAZANIA DO ZAMKNIETEGO I LUB USUNIETEGO TEMATU BEDZIE ZAKONCZONA ZABANOWANIEM. Po tym skromnym acz waznym wprowadzeniu chcialem zachecic wszystkich do zapoznania sie regulaminem FORUM. Mialem ostatnio przez rozne sprawy zawodowe mala przerwe jezeli chodzi o moja aktywnosc na boardzie. Niestety po powrocie stan faktyczny nieco mnie rozczarowal. Masa topikow ,ktore nijak maja sie do tresci poszczegolnych dzialow, posty skladajace sie glownie z wyzwisk, ewentualnie chat - robiony sobie w jakims topie przez 2-3 userow. jako ,ze idzie wiosna postanowilem P.T. uzytkownikom przypomniec ze: 1. Posty o tresci niezgodnej z polskim prawem beda usuwane bez ostrzezenia (np. Nazistowskie) 2. Posty o tresci uwlaczajacej innym osobom rowniez beda usuwane 3. Posty i cale topiki w ktorych dyskusja przeradza sie obrzucanie obelgami rowniez beda usuwane. 4 Posty nic nie wnoszace do tematu - patrz wyzej. O tym czy dany post i lub topik nadaje sie do kosza decyduje Admin i lub Moderator. Decyzja podjeta przez w/w jest OSTATECZNA I NIEODWOLALNA - bez wnikania w jej slusznosc. Jezeli jednak ktos czuje sie naprawde skrzywdzony decyzja adminow zawsze moze skontaktowac sie z Gatess-am lub mna celem wyjasnienia sprawy. W zaleznosci od ilosci wnioskow lista modow/adminow moze byc MODYFIKOWANA. Mam nadzieje ,ze ten moj przydlugawy post w wystarczajaco jasny sposob naswietlil wszystkim zainteresowanym nasze stanowisko w tej sprawie. Pozdrawiam KiD |
|
|
|
czlowiek topic jest niezwiazany z tematyka et, prosze go pr... 20:08, 19 03 2004
Usagi QUOTE (blacktyger @ 13:17, 20 03 2004) 1. Posty o ... 15:00, 20 03 2004
Swiety Wszelkie wypowiedzi propagujące faszyzm, hitleryz... 20:57, 20 03 2004
Phantom QUOTE propagujące pirackie oprogramowanie
OMG nie... 0:42, 21 03 2004
Swiety QUOTE (Phantom @ 22:42, 20 03 2004) OMG nie moj sw... 1:43, 21 03 2004
falubaz QUOTE OMG nie moj swiety ze jestes za zwalczaniem ... 2:59, 21 03 2004
Phantom OMFG LOOOOOOOOOOOL zamist moj swiety mialo byc mow... 4:40, 21 03 2004![]() ![]() |
| Wersja Lo-Fi |