17:37, 20 03 2004
|
|
|
Schutze Grupa: Użytkownicy Postów: 6 Dołączył: 16-03-2004 Nr użytkownika: 1505 |
Jakis czas temu sciagnalem poradnik Raziela dotyczacy RTCW. Poniewaz gierka ta nierozerwalnie laczy sie z ET wiekszosc porad ma odzwierciedlenie rowniez w ,,anemiku''. Najbardziej zaintrygowal mnie akapit odnosnie akceleracji myszy. Jasne jest , ze powinna zostac wylaczona. Mam jednak pewna watpliwosc co do pliku wylaczajacego ja poprzez zmiane wpisu w rejestrze. Jestem posiadaczem MX500 i we wlasciwosciach myszy wyraznie widac opcje : Disable acceleration in games. Mam ja wlaczona , ale zastanawiam sie czy jest to wystarczajace rozwiazanie , aby pozbyc sie mouse accel. . A moze trzeba jednak dodac ten wpis do rejestru Raziela ?
|
|
|
|
![]() |
2:20, 21 03 2004
|
|
|
Schutze Grupa: Użytkownicy Postów: 6 Dołączył: 16-03-2004 Nr użytkownika: 1505 |
W driverach mam akcjeleracje ustawiona na Low , mouse accel w grze wylaczylem wogole , a sensitivity wynosi 2. Czulosc myszy w Widzie jest ustawiona na troche mniej niz polowe. Probowalem wylaczyc zupelnie akceleracje w driverach i grac na takiej , ale wtedy mysz dziala straaasznie wolno i jednym ruchem dloni moge wykonac obrot o max 100 stopni
|
|
|
|
S.u.B Mouse Acceleration 17:37, 20 03 2004
Swiety W Wolfie masz akceleracje na 2 sposoby
- z poziom... 1:32, 21 03 2004![]() ![]() |
| Wersja Lo-Fi |