IPBIPB

Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

> po co to forum ?, że się tak zapytam ..
blacktyger
post 18:25, 28 03 2004
Post #1

Generalmajor
Ikona Grupy

Grupa: Half ProPlay0r
Nr użytkownika: 318

No więc zastanawia mnie po co stworzone jest te odzielne forum i na jaki ono właściwie jest temat? na razie opórcz wazeliny 4 płeć przeciwna zauważam tu tylko treści postów kompletnie nie związanych z ET.
stworzone przez kobiety dla .. dla kogo? jesli dla kobiet to dlaczego pisze ze meszczyzną wstęp surowo wskazany czy jakoś tak, poza tym jelsi dla kobiet to dlaczego nie zrobimy dla meszczyzn ? albo w ogole dla kazdego gracza z osobna ( w koncu kobiet grajacych w ET a zarazem udzielajacych sie na tym forum jest az 2 ohmy.gif ) a jesli nie jest dla kobiet to jaki cel ma istnienie tego forum ? rozluźnienie napietej atmosfery ? no to może Hyde Park (chyba ze jest juz za maly i trzeba nowy zobic) , gadanie o stosunkach mesko damskich ? moze nie ta stronka co ? a moze poprostu zeby bylo ? zeby tutaj byla wazelina, zeby kobiety byly odrebne i nie musilay dzielic 4um z meszczyznami, zeby mialy swoja "szatnie" do ktorej i tak wpuszczaja plec przeciwna,
hmm prosil bym o odpowiedz zalozycieli (zalozycielki) tego 4um, i nie bluzganie jesli komus sie nie podoba tresc tego posta - kliknij Wstecz

EDIT:
CODE
Czemu w zlotej klatce a nie np w srebnej ??  

Głupie pytanie WIEM  

jesli takie teksty sa tu na miejscu to chyba nie potrzeba mi odp.

----- edytowany przez moderatora -----
meżczyzna
po prostu

prosilbym
Go to the top of the page

+Quote Post

Start new topic
Odpowiedzi
iilka
post 12:49, 31 03 2004
Post #2

Feldwebel
Ikona Grupy

Grupa: Użytkownicy
Nr użytkownika: 232

Mysle ze to po co to forum jest zostalo powiedziane i nie wiem czy ktokolwiek jest w stanie kazac kobiecie pisac konkrety tylko w jednym konkretnym topicu :/ dla mnie smieszne sa troszke Twoje wywody a dzial bedzie czy tego chcesz czy nie sad.gif
Go to the top of the page

+Quote Post

Posty w temacie

Closed TopicStart new topic
1 Użytkowników czyta ten temat (1 Gości i 0 Anonimowych użytkowników)
0 Zarejestrowanych:

Wersja Lo-Fi