2:17, 4 04 2004
|
|
|
Oberschutze Grupa: Użytkownicy pbm Postów: 14 Dołączył: 27-03-2004 Nr użytkownika: 1612 |
No wiec chcialem zapytac tych graczy ktorzy smialo moga powiedziec ze sa PRO o nastepujace rzeczy :
1. Czy w duelu podczas strafowania powinienem trzymac kursor na wrogu i za nim podarzac czy tez przewidziec jego ruchy a nastepnie strzelic tam gdzie powinien przechodzic jego strafe? 2. Podczas duelu skupic sie na glowie czy na korpusie wroga ? 3. Czy wstyrzamnie ognia w trackie duelu w celu poprawy stopnia rozrzutu broni ma sens ? 4. Tak wlasciwie to robic strafe na sprincie czy uzywac go w ostatecznosci ? 5. Co zrobic gdy widze wiecej niz 1 napastnika ? 6. Kiedy strzalac z przykucka ? 7. Strafe rozpoczynac odrazu na poczatku duela czy w momencie gdy wrog zaczyna mnie trafiac ? |
|
|
|
![]() |
| Go��_keNOOBie|PL |
23:43, 4 04 2004
|
|
Goście |
hyhy Świete slowa Świety.. Świete.. ... ja tu moge bez obaw potwierdzic, ze Świety nie jest świety ani Pro.. on jest PROprostu Świety, a z takimi nie zaczynaj
i za to go lubie.. jedyne o co bym rozszerzyl odpowiedzi.. to: 1) zawsze latwiej trzymac celownik na kims jezeli: a) masz odpowiedni celownik (tutaj kazdy wg uznania) b.) odpowiednia widocznosc (choc przy duelkach, to jest mniej wzne) c) fps`y na poziomie.. to juz trudniejsza sprawa.. i raczej zalezy od kompa(lub/i ustawien) d) i co imo najwazniejsze.. odpowiednia czulosc mychy 2) no comm. 3) wstrzymanie ma jak najbardziej.. tylko wlasnie. czesto nie ma jak (dodajac: mozna wykorzystac drzewa i przeszkody) 4) strafe jest przydatny, ale bez niego da sie zyc 5) tia... na calego i po jednym... jezeli jestes sam to skup sie na jednym i nie zmieniaj celu (cel patrz opis swietego) bo ciebie pojada, a jezeli mozesz sie ustawic np tak, zeby tylko jeden mogl cie trafic to wykorzystaj to, jeszce mozesz wprowadzic przeciwnikow w ogien krzyzowy, tak zeby ziomale go pojechali 6) tutaj moglbym jedynie dodac, ze na dlugie dystanse lepszy jest pistolet i jak jest gosc naprawde daleko, to lepiej sie polozyc... ale i tak thomson rulz 7) tia.. imo.. najlepiej jest zawsze strafowac i to w nieokreslony sposob.. a najlepiej skakac (ale rozmyslnie wykorzystujac krzywizny, of korz nie podczas strzelania, bo to sie mija z celem i jedyne co mozesz trafic to siebie jak uwazasz inaczej albo cos tam inego, ze wyciagnalem to z dupala to podaj mnie do sadu Pozdrawiam |
|
|
|
OliK O duele pytan kilka 2:17, 4 04 2004
Swiety Co to znaczy być PRO w Polsce ? (off-topic). Pro ... 5:55, 4 04 2004
eXtreme I dlatego właśnie szanuje Świętego.
Jest PRO, ... 10:19, 4 04 2004
OliK Wielkie dzieki Swiety za twoje porady a co do topi... 12:23, 4 04 2004
sayetan ja bym tu jeszcze polecil filmik Aiming by Raziel
... 20:34, 5 04 2004![]() ![]() |
| Wersja Lo-Fi |