IPBIPB

Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

> było juz CoD..., ... teraz czas na Vietconga
RyFeK
post 22:21, 22 04 2004
Post #1

Gefreiter
Ikona Grupy

Grupa: Użytkownicy pbm
Nr użytkownika: 329

Otóż chciałbym się dowiedziec co myślicie o tej gierce, czy wam sie podoba itp., itd. Mnie w tej grze rażą texturowe ściany w dżungli dry.gif , także to że nie da się np. zgubić w dżungli tylko tzreba iść tak jak nam każą i nigdzie więcej nie można sobie pójść ph34r.gif , dobijający także jest radar lub kompas (jak kto woli) IMO jest zbędny w grze bo jest niedopracowany. dry.gif

BTW

Jeżeli ktoś grał to może mógłby mi pomóc. Jestem na ostatniej misji (przynajmniej tak mi sie zdaje), w której tzreba bronić bazy przez żółtkami. Jest taka akcja, że w końcu dostają się do bazy, a ja zgodnie z rozkazem wycofuje się do dalszej części bazy i tu właśnie jest pies pogrzebany. VC nacierają, mi kończą sie naboje, a tam gdzie stoje to nie można nigdzie indziej iść, bramki są pozamykane a żółtki ciągle nacierają. Czy jest ktos kto mi powie jak to przejść ???
Go to the top of the page

+Quote Post

Start new topic
Odpowiedzi
mlody sk8er
post 22:53, 22 04 2004
Post #2

Gefreiter
Ikona Grupy

Grupa: Użytkownicy pbm
Nr użytkownika: 344

Grałem w Vietconga jak mi załozli neta czyli w lecie ubiegłego roku.To był mój pierszy shooter w sieci.Zawsze wchodzilem na serwery z najwyższymi pingami ale to bylo dawno temu.Gra jest kiczowata i niezbyt nadaje sie do gry w sieci.W SP grałem tyle co nic.biggrin.gif

Pozdro
Go to the top of the page

+Quote Post

Posty w temacie

Reply to this topicStart new topic
1 Użytkowników czyta ten temat (1 Gości i 0 Anonimowych użytkowników)
0 Zarejestrowanych:

Wersja Lo-Fi