IPBIPB

Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

> Idiotyczne serki na rctw.
Sagitarius
post 20:21, 2 05 2004
Post #1

Leutnant
Ikona Grupy

Grupa: Użytkownicy
Nr użytkownika: 513

Nie wiem.Może jestem niepoinformowany albo głupi ale nie kapuje czegoś..zapewne nikt juz nie gra w rctw drugie demko multitest..a ja czasami lubie tam zarknąc...bardzo mi rctw odpowiada bo jest w sam raz na mojego kompa nie to co et.no i jest kilka serwerkow...Dolanczam sie chce byc w allies..a tu czas czekania tysiąc albo moze i kilka(tysięcy) sekund!!!Dobra jest tam ktoś normalny dajemy restart..a tu raz cie zabiją w allies i znowu kupa czekania..okazuje sie ze to klanowe serwery kolesie sie napażają w jednym tamie i ich to widoacznie bardzo cieszy..nie wiem czy oni uwazaja sie za klan?Raz kiedy nie bylo tego ograniczenia sekundowego pykałem w pojedynke ten ich cały klan..nie rozumiem poco są takei serwery juz lepiej jakby sobie na ircu pogadali a nie zaśmiecali moje ukochane demko rctw!Sprawa przykra a moze ktoś wie coś więcej odemnie, na ten teamt? ph34r.gif
Go to the top of the page

+Quote Post

Start new topic
Odpowiedzi
incognito
post 0:51, 3 05 2004
Post #2

Gefreiter
Ikona Grupy

Grupa: ProPlay0r
Nr użytkownika: 1728

Nie ma sie czegos spodziewac po serwerach postawionych na tescie. Skoro rtcw Ci sie podoba to zalatw sobie pelna wersje, nic innego nie moge Ci poradzic.
Go to the top of the page

+Quote Post

Posty w temacie

Reply to this topicStart new topic
1 Użytkowników czyta ten temat (1 Gości i 0 Anonimowych użytkowników)
0 Zarejestrowanych:

Wersja Lo-Fi