20:21, 2 05 2004
|
|
|
Leutnant Grupa: Użytkownicy Postów: 129 Dołączył: 17-10-2003 Skąd: Bochnia Nr użytkownika: 513 |
Nie wiem.Może jestem niepoinformowany albo głupi ale nie kapuje czegoś..zapewne nikt juz nie gra w rctw drugie demko multitest..a ja czasami lubie tam zarknąc...bardzo mi rctw odpowiada bo jest w sam raz na mojego kompa nie to co et.no i jest kilka serwerkow...Dolanczam sie chce byc w allies..a tu czas czekania tysiąc albo moze i kilka(tysięcy) sekund!!!Dobra jest tam ktoś normalny dajemy restart..a tu raz cie zabiją w allies i znowu kupa czekania..okazuje sie ze to klanowe serwery kolesie sie napażają w jednym tamie i ich to widoacznie bardzo cieszy..nie wiem czy oni uwazaja sie za klan?Raz kiedy nie bylo tego ograniczenia sekundowego pykałem w pojedynke ten ich cały klan..nie rozumiem poco są takei serwery juz lepiej jakby sobie na ircu pogadali a nie zaśmiecali moje ukochane demko rctw!Sprawa przykra a moze ktoś wie coś więcej odemnie, na ten teamt?
|
|
|
|
![]() |
16:54, 3 05 2004
|
|
|
Leutnant Grupa: ProPlay0r Postów: 157 Dołączył: 2-01-2004 Nr użytkownika: 1025 |
lepsze jest marko Fun beach na jakims angielskim serku
tam to dopeiro rzeznia jest btw. nei wiem czy znacie ale ostatnio lubie pykac w moda o nazwie WildWest ciekawie sie gra cowboy`ami i banditos`ami, akcja rodem z dzikiego zachodu a jakie teksty tam wala mod jest darmowy i mozna go sciagnac z rtcwfiles.com albo swertcw.com server nie wiem czy cracked |
|
|
|
Sagitarius Idiotyczne serki na rctw. 20:21, 2 05 2004
incognito Nie ma sie czegos spodziewac po serwerach postawio... 0:51, 3 05 2004![]() ![]() |
| Wersja Lo-Fi |