11:48, 27 06 2004
|
|
|
Schutze Grupa: Użytkownicy Postów: 2 Dołączył: 27-06-2004 Nr użytkownika: 2170 |
Pomóżcie!!!!!
Po połączeniu z jakimkolwiek serwerem na ETPro (już po połączeniu) wyskakuje okno z komunikatem: ET spowodował błąd: nieprawidłowa strona w module MSVCRT.DLL przy 0167:7802843f. Rejestry: (i numery rejestrów) Przeinstalowałem moda, przeinstalowałem grę, jeszcze raz ściągnąłem ET (z innego serwera) i ponownie przeinstalowałem. Usunąłem z etmain wszystkie pliki .pk3 (oprócz pk0.pk3). Na shrubecie i etmainie gra działa bez problemu. Co powinienem zrobić? Może zresetować wszystkie wpisy do rejestru? Jak się to robi i jakie może to mieć konsekwencje? Błagam o szybką pomoc. |
|
|
|
![]() |
15:45, 27 06 2004
|
|
|
General Grupa: Użytkownicy Postów: 6661367 Dołączył: 26-09-2003 Skąd: z dupy Nr użytkownika: 306 |
Wydaje mi się że wogóle nie przeczytałeś lub nie przeczytałeś do końca topika:
http://board.enemyterritory.pl//index.php?...t=ST&f=41&t=933 Który to topik każdy powinien przeczytać jesli chce zadać pytanie "Zawiesza mi siekomputer - dlaczego ?" Tutaj wpisy ET do rejestru nie mają nic do rzeczy. ET instalująć się wpisuje do rejestru wyłącznie to gdzie się zainstalował, numer wersji i że wogóle się zainstalował. Jak widać masz problemy wyłącznie z etpro. Spróbuj być może ściągnąć etpro z innego źródła lub ostatecznie wykasuj zawartość etpro i pozwól serwerowi samemu ściągnąć odpowiednie pliki (cl_allowdonload 1). Jeśli usterka nie ustąpi to: Prawdopodobnie pliki .dll z etpro gryzą ci się z systemem (w tym przypadku z bardzo ważną biblioteką systemową msvcrt.dll - co z reguły oznacza że gryzie ci się z całym systemem a nie tylko z tą biblioteką) Jak przeczytasz topik do którego podałem link to powinieneś wiedzieć co robić (reintsall sterowników, antyvir, niestabilna praca komputera itp w najgorszym przypadku reinstall systemu operacyjnego) |
|
|
|
![]() ![]() |
| Wersja Lo-Fi |